[quote author=Dodofon link=topic=58672.msg1038938#msg1038938 date=1307862534] horseman - zapoznaj sie prosze z regulaminem forum ;-) Twój post podchodzi pod ogłoszenie - wiec zaraz zostaniesz "zjedzony"
Jesli zjedzony przez kogos fajnego,nie bede oponował🙂 [/quote]
Już tu kiedyś jeden taki chetny był 👀- kandydatek było duuuużo i dość rozrywkowy był tamten wątek 😉 😁
Ano był i rozwinął się wyłącznie w rozrywkową stronę 😁 Nie mogę obie przypomnieć tytułu, ma ktoś link? Chyba jakiś Alehandro czy jakoś go założył.
Ale tak przy okazji wspomnę, tak jak i w tamtym wątku, że poznałam miłość mojego życia ponad dwa lata temu na forum końskim i jestem w tej chwili najszczęśliwszą kobietą we wszechświecie 😎 Z tym, że żadne z nas nic nie ogłaszało, tylko jakoś tak... zaczęliśmy ze sobą rozmawiać. I tak też Ci radzę horsemanie. Zamiast się ogłaszać, zacznij po prostu się udzielać na forum, a z kim się polubisz, to już wyjdzie w praniu.
Julie poradziłas mu,żeby sie udzielał to sie udziela( w wielu wątkach),jednak bezsensownie,krótko,płytko,dałas czadu z tą radą 🤦 No i założył sam kilka tematów.. A mało kurcze w necie portali stricte randkowych?..... 😵
[quote author=Kopyciak link=topic=58672.msg1038982#msg1038982 date=1307866240] Już tu kiedyś jeden taki chetny był 👀- kandydatek było duuuużo i dość rozrywkowy był tamten wątek 😉 😁
Ano był i rozwinął się wyłącznie w rozrywkową stronę 😁 Nie mogę obie przypomnieć tytułu, ma ktoś link? Chyba jakiś Alehandro czy jakoś go założył. [/quote]