Forum konie »

Jaki rodzaj aktywności na koniu uprawiam?

no, szczegolnie te 9 jednorozcow... 😉
No bardzo fajny pomysł Taniu!  :kwiatek:
Ciekawe jak się to ukształtuje za jakiś czas 🙂
Ja bym chyba jeszcze zrobiła hipoterapię osobno...
I jak uważacie: Czy jeśli ktoś bawi się czasem w ujeżdżenie, ale tylko za stodołą, to też się liczy?
mi brakuje rajdów turystycznych.
Julie, ja bym to wzięła pod ambitną rekreację. chęć rozwoju, ale brak ochoty (czy czegokolwiek innego) do startów.
O właśnie! Ja zanaczyłam "rajdy długodystansowe", ale może by rozgraniczyć sport i turystyczne? Bo to duża różnica.
Ja to raczej nieco ambitniejsza rekreacja, ale zaznaczyłam i ujeżdżenie, powoli, bo powoli, ale staramy się iść w tym kierunku 😉 No i oczywiście przebywanie z końmi bez jazd, to praktykuję codziennie.
chcialam li jedynie uscislic, rodzaj aktywnosci kolezanki, skoro jej aktywnosc rekreacyjna juz nie jest.

doszlam do wniosku po dluzszych przemysleniach, ze jej aktywnosc moze nie byc ani rekreacyjna ani sportowa, bo skoro poszla w "natural" to po prostu nie jezdzi 😉
Jednorożec był zbyt kuszący  :emota2006097:
Ja jeszcze uprawiam gnojobranie (lub raczej pączkobranie z padoku) oraz koszenie ręczne zielonki za pomocą kosy  😁
Taniu, a może jeszcze ktoś gra np. w polo?
A jest wśród nas gracz w polo?
Dołożyłam polo i hipoterapię.
Ale wyników nie zresetuję, bo mnie zabije ponad 200 osób.
Trudno.  🙁
rozumiem ze kiedys rekreacyjnie, bo ten natural to juz sportowo?

podoba mi się i widzę postępy z koniem 🙂
wolę pojeździć dla przyjemności na oklep niż ćwiczyć skoki .
sheila., zatem rekreacja?
Oj, weźcie już.
pisałam , że kiedyś ..
czyli sport?
katija czytac nie umiesz ?
pisałam , że natural czyli bez wędzidła itp , ogólnie pracujemy z koniem a kiedyś jeździłam rekreacyjnie .
czyli rekreacja.
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się