Byłam niedawno na świetnej imprezie. Kolega jak nas zapraszał zastrzegł, że stroje czarne lub błękitne. Nikt nic więcej nie wiedział. Przyszliśmy, a dom cuuudnie udekorowany. Na dole było "piekło" - tam czerwone dekoracje, kula dyskotekowa, taneczna muzyka, zabawa, a na górze "niebo" - pokój udekorowany na biało, przezroczyste i białe balony, niebieskie żarówki, cicha i delikatna muzyczka. Założenie było takie, że jak ktoś chce odpocząć to idzie na górę, a serce imprezy było na dole.
Ja wpadlam na pomysl ( chociaz nie wiem kiedy go zrealizuje )- postacie z ksiazki, odgrywanie scen, odgadywanie zagadek etc. Oczywiscie ubior i wystroj adekwatny.
Tez fajnie 🙂 Ale procz imprezy tematycznej chodzi mi o odgrywanie scenek 😀 sa takie krotkie ksiazeczki, ktore do tego sluza- jakies kilkunasto stronicowe opowiadanka z zagadka w tle 😉 wydaje sie interesujace.
Kiedyś co roku na urodziny kolegi była impreza z przebieranką... Raz była spożywcza - trzeba się było przebrać za coś do jedzenia. Ja i mój chłopak byliśmy torebkami od herbaty (on żółty lipton, ja earl grey) - bardzo łatwe i szybkie przebranie. Innym razem było właśnie po hasłem `kim chciałeś być jak byłeś mały` i on chciał być pilotem (to był) no a ja się przebrałam (dla NIego) za samolot. Miałam skrzydła z tektury no i ogon samolotu na tyłku. Było extra.
ja tak trochę z innej beczki... nie wiedziałam gdzie to napisać więc piszę tu i w moda, ciuchy, etc.... - nie bijcie za dublowanie!
w sobotę idę na andrzejki tematyczne pn. "Disco, disco" - jak myślicie, jak się ubrać? dodam że super laską nie jestem, więc miniówki odpadają:P nie wiem dzwony? kolorowe bluzki?? nie mam pojęcia🙁 help!
hmm a bluzka taka co brzuch odsłania, niebieska (kilka odcieni), z rękawami 3/4 zakończonymi falbanką, w kwiaty, poprzeszywana błyszczącymi srebrnymi nićmi?:> mam taką gdzies chyba:P i do tego dzwony, ale normalne jeansowe? nie mam innych🙁 no afro to wiem - musze drobne warkoczyki zrobic i rozpuscic🙂 a z wrotkami - odpada:P bede wyzsza od partnera, a poza tym nie wiem gdzie sa!:P no i nie chce sie zabic mimo wszystko😀
a my w poniedzialek z okazji urodzin-niespodzianki przyjaciolki robimy impreze na beja 😀 bedzie tanie wino, stare zdziadziale ciuchy i... no wlasnie, nie wiem jaka zapodac muzyke! hilfe!
a my w poniedzialek z okazji urodzin-niespodzianki przyjaciolki robimy impreze na beja 😀 bedzie tanie wino, stare zdziadziale ciuchy i... no wlasnie, nie wiem jaka zapodac muzyke! hilfe!
dopiero teraz przeczytałam , ale kujka napisz jak wyszła taka impreza i w koncu jaką muzykę zapodałaś, bo ja próbuje wlasnie nakłonić towarzystwo do takiej przebieranki 😀
Olga, w Andrzejki, zdecydowalysmy sie na impreze "w cyganskim taborze", ale nie moglam sie powstrzymac i pokazalam dziewczynom moje zapasy na bejowa impreze 😉 to wlasnie zdjecia z tego momentu (nie powstrzymaly sie i przywdzialy oczywiscie :hihi🙂 impreza wyszla jak zwykle simply the best! szampan igristoje i wino nadwislanskie = (nie)zapomniana impreza 😀
a beja-beja jeszcze sie zrobi... muzyka? pewnie szwagier kolaska, jakies tam stare warsiawskie hiciory, costam by sie znalazlo... jakies piosenki z youtube na pewno bysmy posciagaly.