kakaduu- oj ma powera, ma, a szczególnie po 2 tyg bez jazdy ;p
Mi się wydaje, ze i tak dobrze wygląda, tylko mięśni jej przybędzie. Mój po zakupie wyglądał tak:

(sierpień 2010) chociaż stajni nie zmienił, tylko właściciela i rozrósł mi sie na pięknego ogra
horselover- :kwiatek: ja wczoraj miałam pisać, że nasze konie są strasznie podobne, ale mi czasu nie starczyło ;p
hugolina009- to ja czekam, aż młoda podrośnie. Mam nadzieję, ze będziesz zaglądała do tamtej stajni i przywoziła nowe foty ;d
PauliSiianka- raczej nie podróba, a charakter;p Mój jako ogier jest bardzo spokojny czy go w ręku prowadzę, czy na jeździe, a zazwyczaj chodzi z 5-6 koni (no chyba, że ma przerwę tygodniową, to musi się chłopak wyszaleć). Ale narzekać nie mogę bo koń mi się trafił. A do tego wszystkiego jest bardzo towarzyski np. nie lubi być sam na jeździe, a jak już jest to rży nawet do przechodzących osób xd. Albo jak go czyszczę, a słyszy, ze ludzie rozmawiają, jakby mógł, to by z kratami wyszedł, żeby przy nich postać ;p
Danish- zdjęcie cudowne!!!!
i jeszcze raz do
kakaduu potwierdzam słowa
halo. Jedne konie są też beztalenciami skokowymi, drugie ujeżdżeniowymi, wszystko zależy od konia, a nie od rasy.
dorzucam crazy Ostka pt." coś mnie goni, w nogi" ;d