witam ja tez tu nowa i moze ktos by chcial mi cos wiecej powiedziec na temat folblotow mam 14 letnia klacz Genova sie zwie🙂 piszcie na moj adres e-mail. kasia_koniuszna@buziaczek.pl
rudazaraza jak się cieszę 😀, że ze Skaggerakiem wszystko dobrze,to był mój ulubieniec za czasów wyścigów, jednak zbyt długo nie był u nas w treningu i słuch o nim zaginął 😕. prosze uściskaj go ode mnie 💘
Ja mam Gajare po matce Gardeni od ojca Jape (usa) moja kobyłka ma obecnie 9 latek skończone w lutym i ok 155 cm . Może zna ktoś jej rodzeństwo od tej matki wiem że ma 2 braci wogule moze ktoś ma zdjecia Gardeni i jej młodych . zapraszam do fotobloga do obejrzenia zdjęć bo są za duze i mi sie nie mieszczą na stronie . http://www.photoblog.pl/gajara18
Dla mnie w prównaniu z wcześniejszą stajnią jest blisko 🤣 . 1h20min zajmuje mi zwykle dojazd w jedną stronę, przy czym najwięcej zajmują Marki (światła, nie korki, bo akurat jeżdżę w takich godzinach, że omijam korki), potem głównie droga ekspresowa. Dojazd pociągiem też jest (ale jeszcze nie jechałam).
Konia mam po kontuzji, więc żadne treningi nie wchodza w grę. Dla mnie najważniejsze, żeby koń był zadowolony. I tak jest. Czego chcieć więcej? 🤣
folbluty rodem z wielkiej brytanii, oba dość niskie - około 155-158 cm kasztan, pode mną - chyba najfajniejszy folblut jakiego znam, ujeżdżeniowo-skokowo-crossowy gniady, pod kumpelą - zupełnie nie akceptuje kontaktu, crossowy wałaszek
Pytalam w 'poszukiwanych zdjeciach' ale moze bardziej prawdopodobne ze tutaj znajdzie sie ktos kto posiada zdjecia ogiera SAPIECHA xx ( Siberian Express xx & Spimpinina xx) ur 1991, gniady. Albo zna/ł konia i może coś powiedzieć na jego temat :>
Dawno sie nie udzielalam wiec pomecze was nasza wiosenna odslona 🤣 Cystersiak juz po kastracji doszedl do siebie i spokojnie mozemy pracowac 😉 Troche sie tez rozbodowal od momentu kupna , najpierw myslalam ze mnie wzrok myli,ale ze kilka niezalenych osob mi to powiedzialo; to stwierdzam ze to fakt 😎
Doma, jak dla mnie nie suchutki, a po prostu zachudzony. Sama mam folbluta u którego ciężko utrzymać ładną wagę, szczególnie jeśli pracuje to od razu spala wszystko - ale jednak się da.
karolinag4, jak tam kontuzjowany? W wersji nie-mamut wygląda super! 🙂
mtl śliczny łeb ma ten crossowy jelonek 🙂 rude też niczego sobie!!
Norquina, SZAŁ CIAŁ! Pięknie wygląda! W ogóle strasznie mi się podoba 😍 Trochę taki mój xx tylko minus parę ładnych lat ciężkiej pracy w rekreacji echh 🙂
nyelle wiem że się da.. moja też ma 3 worki musli na miesiąc St hipollit i sukcesu, dostaje poza podstawową paszą 4-5 litrów musli i siana do woli i wygląda... ale wykarm tak 10 koni... 🤔wirek: choć reszta na szczęście aż tak problemowa nie jest.. folblut folblutowi nie równy, są takie sucharki że zawsze tak będą wyglądać i już... to folbluciki w końcu... z resztą nie służy im takie dopasienie na siłę... nie oszukujmy się, nie mają budowy jak hanowery...