U mnie chłopak raczej siwy będzie 😊 pół marzenia się spełniło.
Był dwa razy dzisiaj na dworze, jeszcze niezbyt dokazuje, ale się powoli rozkręcał.
Największy problem to mam w tej chwili z jego babcia, tak waknelo kobyle na głowę, że rozważam podanie kreski sedalinu🤦
zembria, właśnie powieki nie mają siwych włosów, dlatego to siwienie to jeszcze nic na 100%. Nie mogę się doczekać powrotu z pracy aby tego małe puścić na dwór.😊
Rano przed pracą nie zdążyłam, bo przez babcię to dłuższe zadanie
tajnaa, racja! Mój pełnoletni Kary urodził się śmiesznie szary. Jest całkiem kary bez odmian.
Nasza młoda bryka na padoku, odpoczywa w sianie a potem odsypia w boksie
Wczoraj koło 24 u nas się urodził kolejny źrebol. Kolejny ogierek 🙈 więc na tą chwilę jest 5 chłopaków i 1 dziewczynka. I tylko dwie szanse zostały na kobyłki.😅
Dominator x Casall
W końcu jakiś inaczej wyglądający.😅 Żadnych odmian, ciemny cały.
tajnaa, masz rację, tak mi mówił doświadczony hodowca koni ujeżdżeniowych.
Najczęściej kare są ciemne pokryte takim mleczno szarym nalotem.
A siwki są często właśnie czarne jak smoła.
Iskra de Baleron, Ale to normalnie w takim razie jak na karuska 🙂 Po samym urodzeniu są czarne, potem właśnie takie myszy się robią i dopiero jak gubią sierść źrebięcą to się ponownie czarne robią. Wiadomo, że to najczęściej tak wygląda, nie znaczy że nie ma wyjątków 😉
tajnaa, masz rację, tak mi mówił doświadczony hodowca koni ujeżdżeniowych.
Najczęściej kare są ciemne pokryte takim mleczno szarym nalotem.
A siwki są często właśnie czarne jak smoła. Perlica, O to mi własnie chodziło!
Mamy miesiąc do terminu, klacz pierwiastka, cycki już powiększone, dzisiaj pojawiła się taka wydzielina. Czy to nie za wcześnie żeby już coś się pokazało?
Arisane, jak ma miesiąc do porodu to ma prawo jak najbardziej już robić wymie ,a ta wydzielina pokazała się sama czy po naciśnięciu strzyków ? Ogólnie to skonsultowała bym to telefonem do weta i tyle .