kasia2107rafal, no u mnie trochę nerwów będzie bo maluch zarezerwowany więc musi być tip top dopilnowany. Na ten moment mam dwie do zbadania na ciążę i jedną źrebna
U mnie dziś bilans po badaniach, jedna ciąża, jeden brak ciąży (i dwa wielkie pęcherzyki więc odpuszczam ruję) i jedna kobyła w śnie zimowym z mikropęcherzykami nadal.
Cyśka, a jaki to wet jeśli można wiedzieć? Jaki jest koszt tego specyfiku? Nie jestem pewna czy w kujawsko-pomorskim znajdę a chyba chciałabym mieć jakby co. 😅
Iskra de Baleron to jaki jest koszt takiego serum ?
Kurcze dziwne ,że nie słyszy się o takim czymś od wetów ,przecież to powinno być zatem ogólnodostępne w hodowli. Czy to ma być tak że to rarytas posiadanie zabezpieczonego źrebięcia 🤔
Euphorycznie, bardzo się cieszę, że udało się to zdobyć! Pozostaje mi życzyć szczęśliwego rozwiązania dla twojej kobyłki! 😀 Muszę przyznać, że codziennie śledzę wątek i z niecierpliwością czekam na kolejne pająki 😁
Ufff to mi ulżyło trochę że nie gaszę światła 😅 u nas dziś 343 dzień i mleko podobno już leci więc jak ona się dziś nie wypakuje to ja nie wiem 🙈 jadę w każdym razie pomóc z pilnowaniem bo już wykończyła właścicielkę ośrodka 😂