Ja bym się chętnie podłączyła pod jakąś ekipę 🙂 Jeśli ktoś też nie ma z kim jechać, to oferuje swoje miłe 😉 towarzystwo!
no szkoda, że wcześniej nic nie mówiłaś .. ja jadę z Wawy i w sumie jedzie nas 6 osób 🤣, miejsce w aucie mam .. ale nie wiem jak teraz było by dla Ciebie z noclegiem. ( ewentualnie mogłabym się dowiedzieć jak chcesz )
mam miejsce w samochodzie (piątek wieczórlub sobota rano) z warszawy!
i byc moze nocleg, ale dla jednej osoby, na weekend, ale jeszcze nie pewne
przy okazji szukam dobrej duszy ktora przed godzinke zajelaby sie moja mama (pogadala, przeszla sie w te i tamtą) zeby mama nie czula sie samotna kiedy ja bede zajeta. zaznaczam ze mam przyjazną mamę 😉
Dada wpisz w google hasło : nocleg Strzegom i okolice i coś tam zawsze wyskoczy 😉 ja załatwiłam spanie w Jaworzynie Śląskiej, ale tam już nie ma miejsca. ogólnie to dookoła Morawy jest dość sporo hoteli, moteli, pensjonatów itp.. może coś znajdziesz !! powodzenia .
Bardzo ciekawy kurs dla sędziów jest podczas zawodów. Szczegóły na stronie PZJ jeśli ktoś by był zainteresowany 🙂
I tym sposobem już wiemy, jak organizator zamierza rozwiązać brak sędziów na zawodach 😀 Brak spowodowany złym traktowaniem sędziów przez parę lat. Brawo za pomysłowość!
He he, sama się zastanawiałam, czy się nie zaoferować do drobnych prac sędziowskich, wtedy problem noclegu byłby z głowy. A perspektywa spotkania z zagranicznymi sędziamy bardzo ciekawa. Do tej pory poznałam tylko jedną sędzinę wkkw spoza naszego pięknego kraju i mam wrażenie, że to jest trochę inny świat...
zastanawiam sie czy jechac na ujezdzenie-rzekomo bezplatne(?) czy na cross gdzie zaplace 25zl...wprawdzie cross mnie bardziej interesuje ale 25zl piechota nie chodzi 🤔
niebardzo...tato wyjezdza na urlop,a ja prawka nie mam 😁 myslalam o tym zeby zabrac ise pierwszego dnia z sasiadami albo ze swoim chlopakiem..alke to na ujezdzenie ,bo watpie zeby jemu sie chcialo jechac dwa dni pod rzad z wroclawia do strzegomia patrzec na cos co go raczej nie interesuje i jeszczce placic za wstep
Ogłaszamy Wielki Konkurs Szybkości. Wszystkich osobom, które zadzwonią się do biura zawodów Finału Pucharu Świata Wszechstronnym Konkursie Konia Wierzchowego we wtorek, 4 sierpnia, między 13.00 a 13.13 wręczymy bezpłatne bilety imprezę! Należy dzwonić po numer 074 855 07 34.
Tych, którym nie uda się dodzwonić informujemy, że już teraz można nabyć bilety w atrakcyjnych cenach: sobota - 15 zł, niedziela – 25 zł, karnet – 35 zł. Dzieci do 10 lat mają wstęp bezpłatny.
Bilety na zawody dostępne są w salonach Empik, sklepach Media Markt, Saturn, wybranych biurach podróży oraz na stronach www.ticketpro.pl i www.WorldCupStrzegom.pl.
moze podamy sobie miedzy osobami, ktore jada telefony na pw, co by sie na miejscu odnaleźć?
zduska hehe 🤣 nie no z moim nie jest az tak zle, nawet sie mnie pyta czasem o jakies pierdoly ,a nasza wczorajsza rozmowa byla najsmieszniejsza rozmowa jaka z nim odbylam nt jezdziectwa-pokazywalam mu swoje filmiki z treningu woltyzerki ,byl akurat filmik w galopie i on na to 'to jest ten galop?' 'tak' 'a czemu ten kon ma glowe tak dziwnie nisko i tak powoli biegnie ' ( kon na wypinaczach ofc w galopie) 😁 'bo tak musi byc..bo to bo tamto' 'aha..ale na filmach to konie maja glowe u gory i szybko biegaja i jak maja glowe u gory to to lepiej wyglada' ^^ 🤣 Wiec pojechac pewnie by pojechal ze mna,ale na to bezplatne...