W Strzegomiu zawsze jest problem z miejscami. Zawsze. Na kwietniowych regionalkach tez bylo ciezko z noclegiem. Cudem udalo mi sie znalezc jedno miejsce w hotelu tego samego dnia, w ktorym przyjechalam.
jej przypomnialam sobie nasze noclegi sprzed 3 lat chyba to bylo cos! stary zaplesnialy stryszek, ze zgliwialymi trzema materacami na 5 osob. tam nie zagladal nikt od 10 lat, oprocz myszy i pan policzyl nam po 10zeta od lebka ale!! z okien byl widok na kros!! i piechotka do przeszkody wodnej z 5-7 min przez lasek. miejscowka znaleziona dzien przed 😁
Ja tam iedys startujac spalam 60km od strzegomia.. wiec 14 km to jak w domu 🙂
Ale odkad organizator blokowal wszystkie hotele, juz takich problremow nie bylo dla zawodnikow. Gorzej maja widzowie.
Ale Strzegom malutka miescina, a w hotelach ZAWSZE pelno, nie wiem po co ludzie tam przyjezdzaja? Do zwiedzania chyba niewiele.. Ksiaz dalej ma swoje noclegi.. a zawsze i pelno weselisk i pelne hotele.
up ! Już w maju było załatwianie wszystkiego i nagle wyjazd stanoł pod zankiem "?" Teraz jednak okazało się że dojdzie do skutku więc od nowa muszę wszystko załatwiać 👿 Tylko gdzie ja teraz znajdę pokoje 😵
PS: jakby ktoś miał jakieś info to poszukuję pokoju 2-osobowego (koniecznie z łazienką) cena nie przekraczająca 200zł za dobę, na dwa dni 21-22, 22-23, blisko Strzegomia (do 20km)
ja pod namiotem, ale szukałam normalnego noclegu dla mamy. bedzie spała u sióstr, warunki schroniska młodzieżowego, sporo osób tam nocowało w zeszłym roku, kontakt mam od leny
tak wstep jest platny. w koncu w tym roku to finał..