dea, moje informacje to takie, że będę dwa. Początkowy i drugi o żywieniu. Nie wiem, który pierwsze, ale mają być zaraz po kursach PNH. Oczywiście jeśli wszystko dojdzie do skutku.
Witam! Ja mam konika po ochwacie leczonego metoda dr Strasser.Faktem jest ,że jest daleko bo ok 400 km. ,ale nie o to chodzi. Jak wiekszość z was słyszała zapewne o koniu z ochwatem ,ze nie da się go wyleczyć.."czeka go tylko jedno"-uśpienie. Szukałam pomocy dla mojej Kosty i znalazłam.Weszłam na strone ochwat.pl i uzyskałam natychmiastowa pomoc. Umówiłam sie i zawiozłam konia . Już sa ogromne efekty. Jezeli ktos naprawde chce pomóc swojemu przyjacielowi to kontaktujcie sie na e-mail ochwat@ochwat.pl.Napewno uzyskacie pomoc. pozdrawiam
kostalook- a jak dawno Twój koń przeszedł ochwat? Z tego co widać na zdjęciach to miał go chyba we wszystkich czterech nogach. Widać, że kopytko ładnie zrasta. Masz moze zdjęcia od spodu kopyta?
Jak przyspieszysz rozpoczęcie roku, to pewnie będzie się dało 🙂. Ale może znajdzie się ktoś chętny na teraz mieszkający bliżej. Szkoda, że Branki nie ma, chyba już wyjechała za granicę. Chociaż może się mylę, zapytaj jej 🙂.
Stoimy w Magnicach, a rozpoczecie roku chyba nie byloby Ci na reke 🙂 Wlasnie strasznie ciezko jest mi kogos znalezc, a potrzebuje praktycznie na wczoraj, bo mam trzeszkowca, a psychicznie nie jestem jeszcze gotowa na Tildren i ciagle mam nadzieje... Ale dzieki za info, bede pamietac 😉
no ja niestety mam prawie 140 km. więc odpada , ale poproś o pomoc na stronie parelli-info.waw , ze mna na kursie była dziewczyna z Wrocławia , tam zagląda , może ci pomoże .
"Termin najlbiższego Kursu korekcji kopyt z dr Strasser, który odbędzie się w Polsce to 11-13 listopada 2009. Istnieje możliwość przywiezienia konia na indywidualne konsultacje."
Dea o kursie metody naturalnej: ...no i dowiedziałam się na przykład, co to jest ten tajemny biały proszek na spodzie kopyta, który wielokrotnie na Volcie ludzi przerażał 😀
Wiem, ze to z pierwszej strony, ale dopiero zaczelam czytac watek i musialam to skomentowac 🤣 LOL, ja pamietam, jak robilam zdjecia i wstawialam na volte, myslalam, ze ten bialy proszek to juz znaki rozkladu kopyta (cokolwiek by to mialo znaczyc). Bialy proszek jezyl mi wlosy na glowie, hehe 😂
Witam. Mam problem ze swoim koniem (z jego kopytami) widzę, że jesteś obyta w tych sprawach i w sprawach naturalnego werkowania. Strasznie zaintrygowało mnie to dlaczego mój koń w podkowach chodzi jak konik hiszpański a bez człapie i szyra nogami po ziemi, potyka się itp. Z wcześniejszych postów wywnioskowałam, że koń ma za ciasne piętki, za wysokie i od zawsze był źle "robiony" Potzrebuję pomocy, jak mam piłować żeby strzałka się poszerzyła, no i żeby rozwiązał się problem z tymi piętkami. Pochodzę z woj. zachodniopomorskiego , a z tego co wiem nikt nie zajmuje się naturalnym struganiem. Jest kowal niby jeden z lepszych w Polsce a kuje koputo w wąskie podkowy i stawia konia wysoko na piętkach. Dołączam zdjęcie kopyta.
tajnaa-ja jestem z zchodniopomorskiego i robię swoje 4 konie sama od stycznia tego roku. A Ty skąd dokładnie jesteś? Może być na pw.Piętki faktycznie macie gigantyczne. Kto Ci werkował do tej pory?
Cześć! Chciałam ci powiedzieć,że kosta stoi koło Trójmiasta. Ma robione kopyta metoda dr Strasser. Witam. Mam problem ze swoim koniem (z jego kopytami) widzę, że jesteś obyta w tych sprawach i w sprawach naturalnego werkowania. Strasznie zaintrygowało mnie to dlaczego mój koń w podkowach chodzi jak konik hiszpański a bez człapie i szyra nogami po ziemi, potyka się itp. Z wcześniejszych postów wywnioskowałam, że koń ma za ciasne piętki, za wysokie i od zawsze był źle "robiony" Potzrebuję pomocy, jak mam piłować żeby strzałka się poszerzyła, no i żeby rozwiązał się problem z tymi piętkami. Pochodzę z woj. zachodniopomorskiego , a z tego co wiem nikt nie zajmuje się naturalnym struganiem. Jest kowal niby jeden z lepszych w Polsce a kuje koputo w wąskie podkowy i stawia konia wysoko na piętkach. Dołączam zdjęcie kopyta.
Trzydniowy kurs korekcji kopyt z dr Strasser (11-13.11.2009) odbedzie się w miejscowości Lubkowo nad jeziorem Żarnowieckim, gm. Krokowa, woj. pomorskie.