Forum konie »

UWAGA KRADZIEŻ KONIA WALOR oo

sama sie stuknij
i przestan sie czepiac jak dzieciak w piaskownicy

dobra dobra a ty przestań pisać jak jedyne i niepowtarzalne w świecie świątobilwe sumienie forum
❗no jeszcze ja życzę ! jeszcze ja!!  😅 😅

no 😉
no wręcz niemożliwe aż duunia , że TY jeszcze życzysz odnależienia zguby. Trudne wręcz do uwierzenia że oprócz Jedynego w Świecie Świątobliwego Sumienia ty jeszcze dobrze życzysz 😲 😉
no tak tylko chciałam przypomnieć 😡
a swoja droga posikaliśmy sie ze smiechu w pracy przy tym urywku:
Drugi koń uprowadzić się nie pozwolił. Stoczył walkę z porywaczami. Świadczą o niej liczne rany, które roją się na ciele zwierzęcia.
😂 😂
no tak tylko chciałam przypomnieć 😡
a swoja droga posikaliśmy sie ze smiechu w pracy przy tym urywku:
Drugi koń uprowadzić się nie pozwolił. Stoczył walkę z porywaczami. Świadczą o niej liczne rany, które roją się na ciele zwierzęcia.
😂 😂

a ten urywek gdzie się ukazał? To to już w ogóle nadaje się jako humor zeszystów szkonych co najmniej 😀
czyli wychodzi na to, że Walor jest głupi, że dał się porwać  🤔
czyli wychodzi na to, że Walor jest głupi, że dał się porwać  🤔

nie stoczył walki na śmierć i życie bo dba o swój wygląd dystyngowanego, najpiękniejszego, najszybszego, najdroższego, najlepiej skaczącego Araba - nie chciał się pokryć rojem ranek
no to znajdujemy wytłumaczenie wzrostu wartości konia...doszła kolejna zaleta-"doskonale się ładuje i znosi transport"

................................a nie jak jakaś nawiedzona matka teresa

zaraz ,zaraz Matką Teresą od konisi to wg Ciebie ja byłam. Czyżbys łaskawie zmieniła zdanie i obiekt do kpin.
oj przepraszam bardzo. Faktycznie zapomniałam że ty dzierżysz palmę pierwszeństwa na tym polu,  ale niestety Złota depcze ci po piętach. Niech będzie że Złota jest MT II.
zaiste nie do wiary 🙄 😉
......
[img]http://t0.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcQR4MH1BjjJNs_6ql25xMlixzowapG3FGk1zNsDz3f-quZmxPXw[/img]

Już słów mi brakuje co do całej tej sprawy....

No jak można coś takiego zrobić ?!!
Kradzione od zawsze były rzeczy typu: telefony, zegarki, długopisy szkolne itd. Ale żeby kraść już konie? No to bardzo przepraszam.
Ja nie wiem bo tego nie widziałam ale podobno mówili o tym i w telewizji i pokazywali że ten koń był " Jakoś spętany i wieziony osobówką " chociaż nie chcę robić plotek bo ja tego nie widziałam.
Ja nie wiem bo tego nie widziałam ale podobno mówili o tym i w telewizji i pokazywali że ten koń był " Jakoś spętany i wieziony osobówką " chociaż nie chcę robić plotek bo ja tego nie widziałam.

Ja nie wiem bo tego nie widziałam ale podobno mówili o tym i w telewizji pokazywali że ten koń prowadził samochód a złodzieje jechali w bukmance chociaż nie chcę robić plotek bo ja tego nie widziałam.

niech już ktoś zamknie ten wątek, co?  😀

Po co? Niewygodne wnioski?
Hahahahahaha, przeczytajcie komentarze wrotka z linka duuni  😁
A w ogóle zobaczyliście, że koń awansował do najlepszych koni sportowych na świecie?  😂 😵
Co tam Totilas, co tam Rufus, Shutterfly, Land Vision, eeee tam te konie to nic w porównaniu do Walora  👍
Co tam Totilas, co tam Rufus, Shutterfly, Land Vision, eeee tam te konie to nic w porównaniu do Walora  

dokładnie! Walor bije wszystkich

Wysłany przez: duunia 
Umieść cytat
Ela, tu:

http://nasygnale.pl/kat,1025343,title,Tak-zuchwalej-kradziezy-w-Polsce-jeszcze-nie-bylo,wid,13418584,wiadomosc.html

cytat z art:

Jeden z najlepszych koni sportowych na świecie - mistrz Europy w skokach 2010 roku -

😅 🙄 😜
[quote author=mg link=topic=55712.msg1016007#msg1016007 date=1305894870]

Po co? Niewygodne wnioski?[/quote]
A przeczytałaś mój wpis dokładniej? 😀
Niedługo zaczną się wpisy o bukmance porzuconej w zagajniku, śladach kopyt w przygranicznych lasach i kępkach siwej sierści na kolczastych krzaczkach, które to kępki stęskniony ogier niezauważenie pozostawiał wioząc oprawcę przez ciemną przerażającą puszczę...  😂
Ten koń był świetny (widziałam filmik z zawodów). Widziałam też o tym w UWADZE. Pewnie już go nie ma w polsce, szkoda nawet szukać.
Polska straciła mistrza 🙁( Mam nadzieję że go odzyskamy

Jakie wzruszające! 😕

mg, Tu chyba raczej nie chodzi o nabijanie się z kradzieży i właścicieli koni, a raczej o debilizm reporterów... Chill Out, trochę 'humoru'się przyda 😉

Wałach rozpłodowy mnie zabił 😵 😂
http://qnwortal.com/pokaz_rodowod_931
za 16tys też się nie sprzedał 🙁(

a teraz 100tys lub 50tys euro? coś jest nie tak
mg, Tu chyba raczej nie chodzi o nabijanie się z kradzieży i właścicieli koni, a raczej o debilizm reporterów... Chill Out, trochę 'humoru'się przyda 😉
To co tak "bezhumornie" zareagowałaś 😀

[quote author=ikarina ]
Totilas, co tam Rufus, Shutterfly, Land Vision[/quote]
to nowe modele pony dla barbi?

Jedną z rzeczy, która mnie śmieszy to że widziano bukmanke z Niemiec na stacji benzynowej. Złodziej pojechał kraść niedotankowanym samochodem? 😀
mg, Tak jakoś wyszło. Może przez ten upał ;-)
Niedługo wyjdzie druga odsłona 'Jasia i Małgosi', z Walorem w roli głównej 😁

A może to jakieś nowe modele siodeł? 😁

[quote author=ikarina ]
Totilas, co tam Rufus, Shutterfly, Land Vision

to nowe modele pony dla barbi?

[/quote]

No to sobie samobója strzeliłaś/eś
http://qnwortal.com/pokaz_rodowod_931
za 16tys też się nie sprzedał 🙁(

a teraz 100tys lub 50tys euro? coś jest nie tak

Oo
Nie widzę daty kiedy ogłoszenie wystawiono, ale z opisu wygląda, że to nie żaden czempion... Skoki L, zaczyna P...

"Mam na sprzedaż super konika,świetna technika skoku-szybki otwierający zad, ambitny, nie dotyka drągów, posiada ogromną siłę, szczery, odważny, bardzo respektujący przeszkody. Bezproblemowo chodzi konkursy klasy L, zaczął P stylowy koń, bezproblemowy w obsłudze."

No to sobie samobója strzeliłaś/eś

Yyy, w UK też upały? 😉

"...aś" jak już 😉
Nie chcecie skończyć no to ja zacznę. Najwyżej zakończę z banem (chociaż na re-volcie dostaje się go chyba tylko za za duży rozmiar zdjęć i przeklinanie bez ***).

A ja obstawiam, że ElaPe i inni, którzy wysuwają wnioski o tym, że sprawa jest podejrzana etc. na pewno to oni ukradli konia! Zaplanowali wszystko i pojechali buchnąć Walora i piszą to wszystko aby odwrócić uwagę ludzi, zniechęcić do pomocy w poszukiwaniu, wkurzyć zrozpaczonych właścicieli. Tylko zastanawia mnie to jaki mają cel w zaniżaniu jego wartości, skoro prawdopodobnie chcieli na nim zarobić  😲 😲
Chestnutstalion - boże ile ty masz lat  😵
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się