m.indira super zrobiony filmik 🙂 Ciekawe czy będziemy mieć tą swoją flagę czy nie, w końcu to mecz o wszystko, więc należy się naszym chłopcom jak największy doping.
Dziewczyny nie przesadzajcie z tymi wynikami, przy tylu bramkach, to zawału można z nerwów dostać. 😀 Ja niestety tego meczu nie obejrzę i jestem wściekła z tego powodu, ale jedziemy z końmi na wystawę i dwa dni będę tam siedziała. Liczę na to, że może organizator też jest kibicem i umożliwi nam oglądanie.
Taniu na wniesienie i wywieszenie takiej flagi musi wyrazić zgodę UEFA, więc nie mogło to być nic co mogło by kogoś urazić 😉
Niekonfrontacyjnie: Szef Wszechrosyjskiego Związku Kibiców (WOB) Aleksandr Szprygin twierdzi, że transparent… nie przedstawia Pożarskiego. – Na fladze jest Ilia Muromiec. Bohater rosyjskich legend – mówi Szprygin. (Iliam Muromiec to postac legandarna).
Po meczu międzynarodowa organizacja Football Against Racism in Europe (FARE) zgłosiła transparent do UEFA jako ekstremistyczny. Właśnie dlatego, że przedstawia Pożarskiego. Również rosyjskie środki przekazu, cytując polskie media, piszą o Pożarskim.
[quote author=Ktoś link=topic=55271.msg1429789#msg1429789 date=1339654947] 😉 przy całej tej dyskusji dobrze byłoby zauważyc ,ze w przypadku dróg, pkp , dwórców pieniądze w znakomitej większosci pochodziły z unii.
...które najpierw musielismy do tej Unii wpłacić 😉 [/quote]
Ktosiu - my jeszcze długie, długie, długie lata nie będziemy płatnikiem >___>
Ja niestety też naszego ostatniego meczu nie zobaczę ale sercem będę z Polakami. W tym czasie idę na stadion oglądać mecz Rosja-Grecja.
Ale nie zdązysz ze stadionu? Ja oglądałam na stadionie ostatnio Czechy-Grecja i spokojnie potem zdążyłam na mecz Rosja-Polska. A zawsze możesz wyjść te 10 min przed końcem.
Faza- wiesz ja tam mam mieszane uczucia z jednej strony cieszę się bo mam bilety i chcę być na meczu, z drugiej mecz naszej reprezentacji ale będę miała komórkę więc mam nadzieję będzie dobrze branka - to ta sama godzina więc się nie da 😉 A ja mogłam być na meczu Hiszpania-Irlandia ale z powodu kontuzji nogi musiałam podziękować za bilety, z tego co wiem znajomy je sprzedał
Imponuje mi waleczność Irlandii, przegrani, słabsi, gorsi a biegają, starają się, nie zniechęcają. Naprawdę nawet jak będzie 5😲 to gdybym miała okazje bym im pogratulowała 😉 👍
Edit: naprawdę życzę sobie by nasza reprezentacja, w tak beznadziejnej sytuacji miała w sobie tyle serca do walki, jestem oczarowana 😍
Edit 2: a naszej reprezentacji życzę takich kibiców jak ma reprezentacja Irlandii. 🙂
Ktosiu - my jeszcze długie, długie, długie lata nie będziemy płatnikiem >___> skad ta informacja? Bo platnikem Polska jest od momentu wstapienia do UE, a od 2 lat jest wrecz platnikiem netto...pomijajac jescze straty, wynikajace z kretynskiej gospodarczejlegislatury UE
Szkoda mi Irlandii, ale trzeba przyznać, że byli bezradni i Hiszpania ich zmiotła.
Ale kibiców mają niesamowitych 💘
Kilka dni opanowywali Poznań. Pomimo, ze skupiali sie na piciu piwa 🙂 to bardzo sympatyczni i spokojni ludzie. Byłam na starówce wieczorem, okupywali wszystkie knajpki, pomimo, ze byli weseli i pod wpływem, kompletnie nieszkodliwi. Taki jak nawet potrącił przez przypadek to od razu rozkładał ręce w geście przepraszam. Bo i Polska im sie barrrrrdzo podoba. Zwłaszcza piwo po 2 euro 😂
Irlandia, mimo że to zupełnie nie ta klasa co La Roja, imponowała zacięciem do ostatniej minuty. Brawo! Kibicuję Hiszpanii, zawsze mam oko na Torresa - dobrze, że dzisiaj załadował dwie bramy, mam nadzieję, że go to podbuduje i się chłopina przebudzi i na nowo rozstrzela, jak kiedyś.