Halo,czy jest tu ktoś kto poleci mi stajnię gdzie mogłabym trenować pod okiem jakiejś sensownej osoby ? Albo jest ktoś kto prowadzi treningi na swoim koniu ? Życie mnie zmusiło do oddania swojego konia w pełną dzierżawę,ale z racji ,że kobył w nowym miejscu nadal będzie się rozwijał,a za jakiś czas do mnie wróci,to nie chcę potem latać po siodle jak worek ziemniaków 😉 . Wszelakie info poproszę na pw
Szukam miejsca, gdzie 9-latka będzie mogła bezpiecznie i porządnie nauczyć się jeździć. Od jej mamy wiem, że jakiś kontakt z końmi już miała. Będę wdzięczna za wszystkie sugestie :kwiatek:
Szukam stajni w okolicach Bielska (do 30 km): wersja 1. - do 600 - 700 zł - opieka jak nad swoim, - min. 2 posiłki dziennie, siano do woli (w tym na padoku zimą!), podawanie mojej paszy - sprzątanie do czysta minimum raz w tygodniu, na pewno codziennie wybieranie kup! - albo stajnia wolnowybiegowa albo boks angielski - bieżąca woda w postaci myjki albo jakiegokolwiek węża - padokowanie od rana do zmroku w parze albo stadzie (w każdym razie długo) - fajnie jakby był jakiś piasek do jazdy
wersja 2. - to co wyżej + wszelkie inne udogodnienia do jazdy za które cena nie przekracza 850 zł
Co z Jeleśnią i stajnią Sandro Hero ? Ona podobno już tam nie istnieje, jakieś ploty słyszałam, że ktoś z Ochab coś ma tam otwierać??? macri,
Ja slyszalam, ze stajni ma tam juz nie byc .0246974398934E+34;