mam dziwna sytuacje. napisala do mnie uzytkowniczka z pytaniem jak zdobywa sie pieniadze. odpisalam, bo generalnie odpowiadam na wszystkie wiadomosci. przed chwila zalogowalam sie i mam od niej 8 wiadomosci na babydow i 6 na howrse! zadne pytania czy prosba o pomoc, raczej w stylu ile mam lat, gdzie mieszkam, czy moge przeczytac jej prezentacje na stronie, czy zobaczyc jej dzieciaka/zrebaka. normalnie czuje sie osaczona 😲 zignorowac to? napisac, ze nie mam czasu na odpisywanie na wiadomosci?
no wlasnie myslalam nad zgloszeniem, ale w sumie jej wiadomosci nie lamia regulaminu. poczekam do jutra, jak sie nie uspokoi to napisze do moderatora. ale na serio sie przestraszylam jak zobaczylam tyle wiadomosci na raz na obu kontach
He he he he 🤣 🤣 🤣 Tez dostawalem sporo spamu, ale "walnalem" w opisie, ze mam zone i juz mam spokoj 😉 Co prawda w Twoim przypadku bedzie to mialo skutek raczej odwrotny 🤣 🤣 🤣 (tzn. jesli napiszesz, ze masz zone :lol🙂
passy kupuje sie za realne pieniadze albo dostaje sie jak dziecko skonczy 3 lata. za passy mozna kupic rozne rzeczy z fairy forest, niedostepne w normalnym sklepie 😉