Moja lala ma ze sobą ciągle ukochaną żyrafę, nie mogę jej zmienić tej zabawki? W ogóle nie widze takiej opcji.. Albo coś ze mną nie tak 😁 Bo kupiłam i płaską i misia, a ona ciągle z żyrafką i nie wiem gdzie to zmienić 😎
Ii coś jeszcze 🤣 przy zasypianiu, kładę ją do łóżka, czekam bo piszą że nie śpi. Zaczyna płakać, piszą żebym zajrzała do niej do pokoju, ale jak zaglądam to wyskakuje okienko że dziecko śpi i nie przeszkadzaj 🤔wirek: I nie mam dostępnej żadnej innej opcji, aż do momentu gdzie wyskakuje mi po kilku minutach że koniecznie musze do niej iść i położyć spać bo wstała. Tak ma być? Bo dopadła mnie głupota 👀
I to co to- "You've lost 1% of experience points overnight, i.e. 8 points."
A właśnei jeśli chodzi o ulubione zabawki bo ja już nie wiem 🤔 Moje dzieciaki mają ulubine zabawki ale te płaskie czy mają mieć też ulubione takie normale, jeśli tak to jak dać im jeszcze jedną 🤔
kazde dziecko ma zabawki, ktorych nie lubi, te ktore lubi i te jedna jedyna wellness suggly. trzeba wyprobowac wszystkie i jak znajdzie sie wellness snuggly to nalezy ja dziecku zostawic, nie wazne czy jest plaska czy okragla 😉
Młoda z 2 dzieci jest tak, ze mozesz sie nimi zajac jednego dnia, albo na przemian (w poniedzialek jednym, we wtorek drugim i tak na zmiane).
jeden dzieciak rosnie Ci juz w ogrodku. poza tym kazdy kto zaczyna gre ma jeszcze na skladzie 'magic seed'. wejdz do swojego ogrodka i kliknij na ikonke magicznego nasionka i wyskoczy kolejny bobas. poza tym mozna kupic nasiona rozy i kapusty w sklepie (po 1000 za sztuke) lub magiczne nasionko (3 passy) 🙂
Moje dwa lobuzy powiedzialy dzis "Daddy" a Zlosnica tez i "Snuggly" 🙂 🏇 Ogolnie to monz jest w te klocki lepszy ode mnie jakos 🤔 ALe niech sie uczy he he 😁
A ja dzisiaj miałam latającą pidżamkę, złapałam ją 🙂 Moje dzieciaki to też obiboki nie chcą się rozwijać 🤔 Ja mam taki sam nick jak na re-volcie jakby ktoś chciał się przyjaźnić 🙂
A co do spacerów, moja starsza 7-mio miesięczna nie lubiła od początku, i dalej nie przepada. Za to młodsza którą właśnie pierwszy raz zabrałam, była bardzo happy 🤔 😁 Dziwne te moje dzieci 🤣
u mnie juz wszystkie dzieciaki na etapie mowienia i nocnika, jedno chodzi 😅 malo pisze, bo sesja mnie zajmuje calkowicie. a poza tym ciesze sie jak glupia, bo zainwestowalam w passy, a passy zamienilam na kolekcje ubran i teraz mi sie to zwrocilo z nadwyzka. ze sprzedazy ubranek wyciagnelam 7 passow 💃
dziekuje :kwiatek: jak zarobie jeszcze kilka passow, to powieksze kolekcje o kolejne ciuszki. bo gotowych projektow mam juz mase, tylko czekaja az bede mogla je wrzucic do swojego sklepu 😁
szybciej bedzie sie rozwijac jezeli chodzi o jedzenie, ale moze byc na bakier z higiena.
moim zdaniem to sie troche nie sprawdza, moje dziecko jest curious i teoretycznie powinno szybciej sie rozwijac jezeli chodzi o ciekawosc, a powinno miec problemy z mowieniem. ale jakims cudem mowienie idzie jej najlepiej 🙂
hop hop! jak sie maja voltowe internetowe bobasy? babydow ma juz miesiac, niedugo pojawia sie urodzinowe quizy w ktorych bedzie mozna wygrac rozne rzeczy 🙂
Moje dzieciaki już gadają, próbują załatwiać się do nocnika i jako tako się rozwijają. Udało mi się raz trafić, że dzieciak był szczęśliwy ze spaceru do parku o 18 😉 może rośnie na bandytę, że o takich godzinach się szlaja 😁