Forum towarzyskie »

Babydow gra ;)

ja robie tak:
rano od razu 3 porcje mleka
potem jogurt
pozniej 2 owoce/warzywa
na koniec mieso albo ryba
🙂
Moja lala ma ze sobą ciągle ukochaną żyrafę, nie mogę jej zmienić tej zabawki?
W ogóle nie widze takiej opcji..  Albo coś ze mną nie tak  😁
Bo kupiłam i płaską i misia, a ona ciągle z żyrafką i nie wiem gdzie to zmienić  😎

Ii coś jeszcze  🤣 przy zasypianiu, kładę ją do łóżka, czekam bo piszą że nie śpi.
Zaczyna płakać, piszą żebym zajrzała do niej do pokoju, ale jak zaglądam to wyskakuje okienko że dziecko śpi i nie przeszkadzaj  🤔wirek:
I nie mam dostępnej żadnej innej opcji, aż do momentu gdzie wyskakuje mi po kilku minutach że koniecznie musze do niej iść i położyć spać bo wstała. Tak ma być? Bo dopadła mnie głupota  👀

I to co to- "You've lost 1% of experience points overnight, i.e. 8 points."
ale ta zyrafa to jest jej wellness snuggly? bo normalnie to przytulanki zmienia sie w baby -> her/his notebook.

jezeli po zasnieciu sie budzi to znaczy, ze musisz ja pocalowac albo ukolysac (quality time -> cuddle) i znowy kliknac lie down.

codziennie w nocy traci sie punkty doswiadczenia, kazdy tak ma. to sa zalozenia gry 😉
Tak ta żyrafka to jej wellness snuggly, czyli mogę jej dać inna tylko w momencie kiedy będę szukała jej zgubionej wellness snuggly?  😎 Rozumiem  🙂

Wszystko już wiem, dziękuję  :kwiatek: :kwiatek:

I z ciekawości spytam jak to jest jak jest dwójka dzieci? Każdym zajmuje sie z osobna? Jedno kładę spać i zaczynam z drugim czy jak  😀

Mam jakiś problem z głowa chyba ostatnio  😁
A właśnei jeśli chodzi o ulubione zabawki bo ja już nie wiem 🤔 Moje dzieciaki mają ulubine zabawki ale te płaskie czy mają mieć też ulubione takie normale, jeśli tak to jak dać im jeszcze jedną 🤔
kazde dziecko ma zabawki, ktorych nie lubi, te ktore lubi i te jedna jedyna wellness suggly. trzeba wyprobowac wszystkie i jak znajdzie sie wellness snuggly to nalezy ja dziecku zostawic, nie wazne czy jest plaska czy okragla 😉

Młoda z 2 dzieci jest tak, ze mozesz sie nimi zajac jednego dnia, albo na przemian (w poniedzialek jednym, we wtorek drugim i tak na zmiane).
No to ok bo moje mają już te ulubione ale z tego wszystkiego zaczęłam się zastanawiać czy muszą mieć ulubioną płaską i normalną 😉
nie zlapalam dzisiaj zadnych slipperow, nawet jedzenia nie dostalam, ale za to Alek w swoje pierwsze urodziny zaczal mowic i skorzystal z nocniczka  😍
O to widzę dziecko Ci się rozwija 🙂
Jak wyprodukować kolejnego dzieciaka?
jeden dzieciak rosnie Ci juz w ogrodku. poza tym kazdy kto zaczyna gre ma jeszcze na skladzie 'magic seed'. wejdz do swojego ogrodka i kliknij na ikonke magicznego nasionka i wyskoczy kolejny bobas.
poza tym mozna kupic nasiona rozy i kapusty w sklepie (po 1000 za sztuke) lub magiczne nasionko (3 passy) 🙂

(edit. literowka)
Już mam. Dzięki 😀
Moje dwa lobuzy powiedzialy dzis "Daddy" a Zlosnica tez i "Snuggly" 🙂  🏇
Ogolnie to monz jest w te klocki lepszy ode mnie jakos  🤔 ALe niech sie uczy he he  😁
Moje nie robia jeszcze nic ciekawego... Tylko jedza, brudza, gubia zabawki i placza :P

Zapraszam do zawarcia przyjazni  - Wizja1987 😉
A ja dzisiaj miałam latającą pidżamkę, złapałam ją 🙂 Moje dzieciaki to też obiboki nie chcą się rozwijać 🤔
Ja mam taki sam nick jak na re-volcie jakby ktoś chciał się przyjaźnić 🙂
Moje dzieci sa chyba niedorozwiniete,bo dmucham na nie i chucham,a one NIC.
Maja juz po 4 miesiace i pojawil sie jedynie pierwszy usmiech  🤔

Moj nick to IKA  😉
ja jestem w grze jako sznurkolinka bo się sznurką byc nie dało...
Ja jestem mloda91  😉

A co do spacerów, moja starsza 7-mio miesięczna nie lubiła od początku, i dalej nie przepada.
Za to młodsza którą właśnie pierwszy raz zabrałam, była bardzo happy  🤔  😁
Dziwne te moje dzieci  🤣
a jaka godzina jest najlepsza na spacer?
DZIEWCZYNYYYYYY!!!!!!!!!!
Pobudkaaaaaaaaa 🤣 🤣 🤣
Co tu cisza taka nastala?😀😀
Oj bo u moich się nic nie dzieje, tylko są już starsze i mają inną pozę, a tak jedzą, bawią się, brudzą i nic więcej 🤔
u mnie juz wszystkie dzieciaki na etapie mowienia i nocnika, jedno chodzi  😅 malo pisze, bo sesja mnie zajmuje calkowicie.
a poza tym ciesze sie jak glupia, bo zainwestowalam w passy, a passy zamienilam na kolekcje ubran i teraz mi sie to zwrocilo z nadwyzka. ze sprzedazy ubranek wyciagnelam 7 passow  💃
Edytka, widzialam wlasnie Twoja kolekcje-cud,miod  😜
dziekuje  :kwiatek:
jak zarobie jeszcze kilka passow, to powieksze kolekcje o kolejne ciuszki. bo gotowych projektow mam juz mase, tylko czekaja az bede mogla je wrzucic do swojego sklepu 😁
Edytka- interes kwitnie🙂
czy ktos mnie oswieci?
Your baby has a gluttonous  profile.
He is entitled to an growth bonus for food and is subject a penalty in growth to hygiene.
szybciej bedzie sie rozwijac jezeli chodzi o jedzenie, ale moze byc na bakier z higiena.

moim zdaniem to sie troche nie sprawdza, moje dziecko jest curious i teoretycznie powinno szybciej sie rozwijac jezeli chodzi o ciekawosc, a powinno miec problemy z mowieniem. ale jakims cudem mowienie idzie jej najlepiej 🙂
hop hop! jak sie maja voltowe internetowe bobasy?
babydow ma juz miesiac, niedugo pojawia sie urodzinowe quizy w ktorych bedzie mozna wygrac rozne rzeczy 🙂
Moje dzieciaki już gadają, próbują załatwiać się do nocnika i jako tako się rozwijają. Udało mi się raz trafić, że dzieciak był szczęśliwy ze spaceru do parku o 18 😉 może rośnie na bandytę, że o takich godzinach się szlaja 😁
A mnie się trochę nudzi ta gra... za mało się dzieje... opiekuję się nimi bo mi żal resetować, ale jakoś nie przykładam do tego większej wagi  🙄
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się