tak jak mowilam: godzina spacerow nie ma nic do rzeczy. bardziej chodzi tu o wiek dziecka. mlodsze nie lubia spacerkow, starsze powoli zaczynaja za nimi przepadac, a moja najstarsza Julka sama sie o nie czasami prosi 😉
moje starsze też mówi mummy 😍 fajna ta gra, tylko szkoda, że aging pointów jeszcze nie można kupować za kasę, tak jak na howrse. oporządzam dzieciaki w 10 minut, połażę trochę po sklepie i koniec zabawy na cały dzień 🙄
[quote author=kurczak_wtw link=topic=5504.msg245211#msg245211 date=1241465990] moje bobo ma wysoką pozycję w rankingu: "» Growth to food: 39th" no i teraz wiadomo, że jest to NA PEWNO moje dziecko 🤣 [/quote] haha, wlasnie spojrzalam na moje. najlepiej idzie czytanie i jedzenie. dokladnie tak samo jak u mnie 👍
Breva nawet sama nie wiem jak to wyszlo z tym 5 miejscem 😉 po pierwszym dniu gry juz bylam 14, a potem skoczylam do gory 😀
sznurka 6 razy po 1 porcji. do wyboru: maternal milk albo baby formula 😉
Edzia, lamiesz mi serce dziewczyno 😕 Mam szczescie, jesli ktorys z moich "gowniarzy" zgubi przytulanke raz dziennie, a jesli juz to za znalezne dostaje 30 beads'ow uuuuuuaaaaaaaaaaaaaa :ryczy: :emot4: Nikt mnie nie kooooooocchhhhhaaaaaaaaaa... 🤣 🤣 🤣
Edytka- ty chyba masz jakieś ukłądy co? 😁 Moje jak zgubią przytulankę dostają albo kaskę albo jakieś jedzenie. Trzeba nadmienić, że Monia zgubiła zabawkę tylko raz, a Madzia chyba z 3 razy 🙄 Jak Ty to robisz? Zdradź tajemnicę.
hmm zastanawiam się jak ja mam zrobić TO: Each day, your baby needs:
* 3 portions of baby formula * 1 portion of milk * 3 portions of fruits and vegetables * 1 portion of meat or fish * These quantities should be spread out over 4 meals
chodzi mi o to, jak niby rozdzielić tyle żarcia na tylko 4 posiłki?