jak polozylas go spac, to tak jak w howrse, spi do nastepnego dnia, chyba ze uzyjesz elfich bucikow 😉 jak wejdziesz na strone dziecka to po lewej stronie masz historie, co robilas i o ktorej godzinie 😉 dziecko nalezy polozyc spac ok 19-20. musisz je wiec wczesniej ubrac w pizamke, bo w sukience czy spodenkach nie pojdzie do lozeczka 😉
wyświetla mi się komunikat: "Your baby likes his orange duck snuggly, but it isn't his wellness snuggly." o co chodzi? mam mu zmienić przytulankę, czy jak?
tak. sprobuj znalezc jego wellness snuggly 😉 kazde dziecko ma taka ulubiona przytulanke, ktora pomaga mu sie szybciej rozwijac. ta ktora mu dalas jest fajna, ale to jeszcze nie to
co jakis czas lataja po ekranie rozne przedmioty. z reguly sa to rzeczy ze sklepu (jogurty, owoce itd). czasami jak ma sie szczescie to lata przedmiot z Fairy Forest- czyli rzecz za ktora normalnie trzeba zaplacic pass'a lub dwa 😉
Dzizus krajst fakin olmajty 🍴 Ale "mnie" sie dziewczynka urodzila, zasraniec jeden. Co zje to od razu narznie w pieluchy, przeczytam baje- narznie w pieluchy, pobawi sie- narznie w pieluchy, przespi sie dwie godzinki i co?? Oczywiscie ladunek w pieluchach czeka 😲 Siedem razy dziennie musialem "gowniare" kapac. Mam dosc, ide spac 🤣 🤣 🤣
wiekszosc dzieci tak ma. moja dziewczynka umie juz korzystac z nocnika, a mimo to czasami jej nie wychodzi i musi zrobic w pieluche. najwiecej przez cala gre wydalam wlasnie na pieluchy 🤔
normlanie musze sie pochwalic: Now - Julie has held an object for the first time ! Now - Julie went to the potty properly for the first time ! 5 hours ago - Julie has said her first word ! 6 hours ago - Julie has her first tooth ! to jest dopiero zdolne dziecko 👍 mam nadzieje ze przekaze to zwojemu rodzenstwu
bo tutaj jest jak na howrse: trzeba hodowac lepsze dzieci. te roslinki, ktore rosna w ogordku uczas sie od starszego rodzenstwa i od razu maja lepszy start. a celem gry jest wychowanie jak najlepszego 3-latka.
ha! jestem miszcz: "Congratulations! You found your baby's wellness snuggly, who loves its yellow and red giraffe." poza tym moje dziecię po raz pierwszy się dziś uśmiechnęło. zdolniacha 🤣
A ja nie dam rady sie dzisiaj w ogóle zalogować 👿 Próbuje juz chyba 10-ty raz.. Nawet komputer resetowałam i nic! 😤 I nie wiem czy połozyłam dziecko wczoraj spać 🤔wirek:
Moje dziołchy już śpią w swoich wypasionych pidżamkach 😉 Co prawda nie mają ulubionych przytulanek ale też je lubią. A co do ufo latających nigdy ich nie widziłam 🙁
bo na babydow lataja rzadko. mi tylko 2 razy sie pojawily. natomiast najwiecej fajnych rzeczy dostaje jak znjaduje zapodziana przytulanke. dlatego tak bardzo lubie jak moje bobasy gubia swoje zabawki 😁
A ja już nakarmiłam, wykąpałam byłam na spacerze, czytałam książkę i bawiłam się z moimi dzieciakami. Madzia zgubiła przytulankę i latało u mnie ufo 😅 Dostałam jakieś jedzonko za odnalezienie 😉 Sznurka tam jak klikasz na dziecko powinnaś mieć z boku napis Her snuggly i tam klikasz i wybierasz zabawę tylko możesz raz na dobę zmienić jeśli oczywiście nie trafisz w ulubioną przytulankę swojego brzdąca.
czasami jest tak, ze dalas dziecku tyle ile trzeba, a dalej jest glodne. jezeli na pasku satisfaction widzisz, ze zbliza sie ku 0 to daj mu jesc mimo wszystko. zgubionej przytulanki poszukaj po roznych stronach (kapiel, karmienie, zabawa itd) 🙂
A ja mam takie glupie pytanie,ja zaprosic do znajomych? Dostalam zaproszenie od Kami,ale chcialam jeszcze miec inne dzieci do zabawy 😎 Jednak poza wysylaniem PW,nie widze innych opcji.
która się przyzna, że jest wyrodną matką i jej dzieci, tak jak moje chodzą cały dzień w piżamach? 🤣 co zrobić, żeby dziecku podobały się spacery? po spacerze ciągle wyświetla mi się, że było nudno i żebym wyprowadziła dziecko jak będą dookoła ludzie. próbowałam o różnych porach dnia i nic.
ja ciagle trzymam w pizamie, bo wieczorem czasami nie mam czasu przebrac, a jak nie ma na sobie pizamki to nie mozna polozyc spac. i wtedy mam problem 😁
spacery nie podobaja sie malym dzieciom. jak Twoje troszke podrosnie to polubi 😉 moja Julka ma rok i 7 miesiecy i zawsze jest zadowolona z wycieczek, Alex ma 8m i powoli sie przekonuje do specarkow, a najmlodszy Max dalej ich nie lubi.
Ej a jak to jest z budzeniem się dzieci? Otóż położyłam je spać jakoś ok 11 bo już były zmęczone i godzina w grze wymagała tego, o której mi się teraz obudzą? Ja bywam złą mamą i dzieciaki śmigają w pidżamkach, ale dzisiaj wyjątkowo je przebrałam 😉
Moja mała też nie lubi spacerów, i nie wiem czy mam ją na nie zabierać czy poczekać aż urośnie? 🤔 A w piżamie jest prawie caaały czas, chyba że sobie przypomnę 😡 I też sie zastanawiałam ile czasu trwa jej 'nocne spanie' - ale zawsze sie wylogowuje bo nie chce mi sie czekac 🤣
Edytka- Szkoda, że trzeba czekać do rana 🤔 A jeśłi chodzi o Twoje passy to powiem Ci, że masz niebywałe szczęście. U mnie nie latał ani jeden, a za odnalezienie zabawek raz dostałam jedzenie, a raz nic 😤