Forum konie »

Białka - czempionat

i jeszcze nasz młody

i jeszcze raz gwiadzor  😍

A czy ktoś ma zdjęcia Birmy po Emetyt, hod. SK Walewice, , która wygrała swoją klasę klaczy 3-letnich i została Czempionką  klaczy?
zdjecie z pokazu specjalnego

Co to był za pokaz?  😉
I bez ochraniaczy na takie skoki?
pokaz technikum (?) jezdzieckiego w pszczelej woli. jezdzili i skakali bez ogłowia
bez ochraniaczy, ze zle dopasowanym sprzetem, ze sznurkiem na szyjce...mnie moj trener za takie odskoki i odpalanie konia na fule przed przeszkoda chyba by zabil
jedynie dwoch jezdzcow mialo jako taka rownowage w siodle, jak obrobie zdj to wstawie kilka ciekawostek dosiadowych...
ano, srednio mi sie podobało. Z tego co wiem to dziewczyna ze zdjecia jezdzi stylem fr"  👀 czy cos...

http://www.photoblog.pl/brzozowy/65944305
To ja czekam na więcej zdjęć 😉.
I jak ze zdjęciami z pokazu?

Ja dodam od siebie małą galerię 😉.

[[a]]http://s970.photobucket.com/albums/ae181/break-albumy/Bialka%202010/Czempionat%20Bialka%202010/[[a]]
Championat juz w ten weekend! kto z voltopirow się wybiera  🏇
kto z voltowiczów wybiera się w tym roku?  👀

my standardowo całą ekipą i z końmi  🙂
ja jadę pooglądać 🙂😉
Jaaa z dużą ekipą ludzką , tym razem bez konia. Będę się wyżywała fotograficznie  😁
my podobno w tym roku odpuszczamy spanie w ośrodku białeckim. mamy mieszkac w jakims gospodarstwie agroturystycznym niedaleko stada  👀
ja jak co roku... nie dojadę 😉
za to za tydzień będą dwa konie od nas
nas tez nie bedzie

nie ma koni, nie ma hodowli, ogier za stary juz na Bialke- wyniki obejrze w necie

ale trzymam kciuki za Was!!!
jadę z ogierkiem co w ub roku nabawił się kontuzji tuż przed, chłopak hmmm, zobaczycie ocenicie, prawnuk Greya i syn Barnaby po Bolivarze, prosze tylko róbcie zdjęcia bo ja raczej nie będę w stanie... konik nazywa się Calbar...
m.indira jakiś znak charakterystyczny? 😉) najłatwiej by było po numerku bo ja kursuje na trasie namiot-stajnia i nie wszystkim robię zdjęcia.

Od nas jedzie 2 latek po Jasnym Poranku i laleczka po Huzarze  💃
Mam prośbę. Poróbcie fotki jak tam teraz Białka wygląda, co?  :kwiatek:
Jestem ciekawa czy idzie ku lepszemu.
m.indira
Mocno przedświtowy jest ?
m.indira jeśli ma długie przedświtowe uszy to już go lubię  😂  😜

edit.

w tym roku nie mozna nawet mieszkać w osrodku białeckim  🙁 szkoda ze nikt nie dba o to miejsce  🙁
A kiedy jest?
młp 9-10 czerwca
araby tydzień wcześniej
jak zwykle  😉
no i du...blada, znowu nie będę...róbcie dużo zdjęć!!szczególnie potomstwa Greya plissss
galopada_ hehhe znak charakterystyczny?-pokazywać go będzie Sulowski 😉
konisko nie ma przedświtowskich uszu, i zero odmian, ogłowie kiffera z białym podszyciem, gniady
jedyna cechą jaka może miec to szukanie czegoś co można bedzie w pychu potrzymać, choćby to miało być wędzidło, a najlepiej kawałek linki
ale to dzieciuch jeszcze ino raczej nie wypierdek...

Karla, kiedys skakano bez ochraniaczy, koni nie owijano, i było ok, dziś wielki buwers, a jak się baruje konisie po gołych nóżkach deską nabitą gwoździami to można ?
.
m.indira aa no to jak trenejro to nie przegapię  😉
indira mnie tak samo boli niedopasowany sprzet i przerost ambicji zawodnikow i ich nauczycieli jak i barowanie- na szczescie po to zrobilam uprawnienia stewarda FEI zeby moc chociaz na zawodach wyhaczac i karac takie wystepki 😎
aaa jak zaczynalam 20 lat temu jezdzic w Kozienicach to konie sie zawijalo,mialy ochraniacze( protectory sie ta firma nazywala) i niestety srednio dopasowany sprzet. Kiedys sie koni na grype nie szczepilo,kiedy nikt o ocd nie wiedzial,kiedys jak kon kolkowal to sie go usypialo- czy dzis tez tak mamy postepowac? jak ktos chce zyc w sredniowieczu ok,ale niech nie robi tego publicznie i czeka na poklask u laikow.

ja czekam na relacje i zdj mlodych Greyow🙂
no i prosze o zdj koni z Janowa :kwiatek:
ktoś mi może podpowiedziec jak nazywa się koń i amazonka z pokazu west?  👀
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się