reaktywacja fajnego tematu 😀
szary metalic amazonki kuc kucunia rude pieknosci tulipana szczupaczek jessy pola aurelii siwa darolgi huculki strucelki😉 iii wiecej grzechow nie pamietam 😉 jak przypomne to dorzuce😉
Mnie urzekła maść koniowatego od Pursat 😉
Posman od Pursat 😍 😍 😍 😍 😍 😜 😜 😜przepraszam za ilosc emotek ale na widok konia dech mi zapiera
Zwiastun milusi Bulka epk Kasztan lostakowy no i moj gil oczywiscie 😁 pewnie o jakims jeszcze zapomnialam ale jak tylko ktorys mi sie przypomni to dopisze na pewno! edit: no wlasnie przypomnialo mi sie 😉 wszystkie dzieciaki Condiny Marcepan Hexy 😜
Rudy Brzask Rude Forty Gniade Claudii Złotek Pursat Siwe kasski Koniska Laguny , z Siwym na czele Rudzielce Poniuś Siwy amazonki* Rude LOVELY Ruda sznurki Gniady Koniczki Małopolki armary i mój nr 1 - Gniade espany 😜 I pewnie ponad połowy zapomniałam 😁 W skrócie: tu nie ma brzydkich koni! 😜
Ja jestem zakochana w maści koniowatego Fangi. 😜 A jeszcze w nowym różu Eskadrona... Obłęd!
Pączek Klami Rudy Tulipana Konie Laguny Siwy Amazonki Rude Poni Gniadosz Espany Mój Kucyk 😁
Definitywnie Szary Metallic Amazonki 😍
Mały OT:rude pieknosci tulipana Właściwie to co się dzieje z tulipanem?
m0niSka, powróciła ;] ja też się dołączam do rudości Tulipana Lenowego Gluta (ciekawe czemu?)
Czardasz Sierry jest niezmiennie moim numerem 1 A z innych ciastek i ciasteczek Gilek Kujki Marcepan Hexy Szoguniaste Deborah Lukrowany Pączuś Burzy Replay amazonki* Jak tylko wyślę posta przypomni mi się zapewne minimum kilkanaście koni 😁
Czardasz Sierry (nic nowego 😉 ) Konik Espany (wyleciało mi imię 😡 )Zwiastun MilusiDzionek Dzionki - za to jakim jest miłym konikiem 🙂
A u mnie żadna ze wspaniałych piękności Crossa (?) szafirowej nie jest w stanie przebić! (chociaż wiele takich, że tylko chrummm 😀)
Mówcie co chcecie, ale mnie na maxa brakuje zdjęć Querido . To jest dopiero ciacho. No i nie zapominajmy chłopaków meggi ! No i jak by nie było, Kasza caroline też na mojej liście jest :P
Replay, Banderas Brevy, chłopaki Strucelki, Posman
Replay zdecydowanie. Nie dość, że piękny to jeszcze jeździecko tworzy świetny obrazek. Pan Kuc Koniczki, bo może nie jest książkowo piękny, ale pokazuje, że ciężką pracą można zdziałać cuda. A tak naprawdę wszystkie konie są wspaniałe, gdy są zadbane i kochane, a uroda to tylko kwestia gustu 🙂
Zdecydowanie Replay i koń Fangi 🙂 edit: Replay to jeszcze ze względu na to, że zajmuje Ritkowy boks 🏇 Romeo Paa, koń Espany.. oprócz tego od niedawna Dzionek 🙂 odkąd na żywo go poznałam 🙂 lubię też popatrzeć na gluty Asiorka i Leny 🙂😉)
koń quantanamery kasztan tulipana siwy amazonki* złoty _kate Posman Pursatowej gniade Jessy Brzask Pinesski rudy Brzaska gniada Libelli fryz KaroliLiderowej koń Karolass rudy k_cian
Poza moim własnym cudeńkiem... 😉 konie Espany, caroline, quantanamery i karolass 🙂
ogr espany 😍siwy amazonki*Pola aureliigniada LibelliCross szafirowej ale zawsze pozostanie nr 1 Lino tulipan ze starej volty 💘 😍
maaarcepan 🙂 inne mniej ulubione: lino, awanto, kon espany, kucunio quanty, guerido, siwy kucuni, libelka, pablo-gilek, kon wergel i lostak, mars epk, i byc moze wiecej 🙂
moje typy to: Replay, Holda, Posman, Gniade Espany i Jessy (nie pamiętam imion 😡 ) i Prosziaczek Karolass oczywiście 😀
Czardasz! Likier i Belfast ;D
wiele koni jest tu pięknych i mogłabym wymieniac i wymieniać 🙂 Na czele wszystkich jest Replay i Lider
dobra, nie czytam, tylko wymieniam: Za mega dopasowanie z właścicielem/urodę/charakter, a najczęściej wszystkie na raz🙂 (kolejność przypadkowa) Holda i Sznurka Czapla i Karol Sierra i Czardasz Replay i Amazonka Galopada i jej szarak mały😉 Burza i Piorun Polonezowy Bolek (?) - szetlandzisko! Basia Manty Garbata Kasski Quarterka Karolas Libella Libelli🙂 Killer Brzask maluchy Ascai Szogun Deb i w ogóle wiele, wiele koni, które były i które cały czas się do nas przyłączają🙂 (a jak w dodatku koń ma poniżej 155cm to już w ogóle go kocham na wstępie;D)
Mówcie co chcecie, ale mnie na maxa brakuje zdjęć Querido. To jest dopiero ciacho. Podpisuję się obiema rąsiami i nogami. 😉 - Gniade ciacho Espany - Gniade Jessy - Gniade Koniczki - Gniade Caroline Duże i gniade rządzą, no. 😜 Poza tym: Pola Aurelii, Replay Amazonki, kopytne Quanty. Wszystko kwestia gustu... 🙂
Ilion - Pasteli myszaty Kros - Galopady Posman i wszystkie piękne konie tekińskie - Pursat Granat - Gohy siwy - Ihp gniadosz - Miii i wiele wiele innych 😉