+ dla aniaagre za b.udaną transakcję :kwiatek: również + dla cudna_11 , jako kupującej :kwiatek: i + dla Bee. Za szybką i bezproblemową wymianę :kwiatek:+ dla sympatycznej skakanka13 jako kupującej, szybciutki przelew , wszystko sympatycznie :kwiatek: + dla Gagulec jako kupującej, wszystko szybciutko, w b.miłej atmosferze :kwiatek:
Nadrabiam zaległości ++++ dla Cudna_11 Incantowa, halo, Kittajka, Królik, Dramka, chilli2 karolciaequilano, Salsa30, ahawa, Ircia, Dizi marysia550, GusiaChi, Majorka, Aries, BASZNIA Zairka, sianecka, Arimona, juliadna, Niewidzialna Tercet, Ella, pestka2012, Agnieszka Murak, Karmela martuuu, zalcia97, Alicja_8, ironowa, morganka Katija, Wezyrowe, Alaska, diukana Dziękuję :kwiatek: mam nadzieje że nikogo nie pominełam a jeśli tak to przepraszam :kwiatek:
+ dla Koniczki szybko i profesjonalnie :kwiatek:
prezeskoniu --> duży plus, miły kontakt, małe uszczerbki zaznaczone z góry, szybka przesyłka !
Ogromny + dla wł. Felix-Huston, forever felicis! jako sprzedającej. Miły i szybki kontakt, konkretnie podane informacje, dodatkowo załatwiła transport idąc mi na rękę i dała rabacik. 🙂 Jeszcze raz dziękuję! :kwiatek: Miło było również mi poznać lets-go - dzięki za pośredniczenie, rady i telefon. :kwiatek:
duzy + dla sprzedającej prezeskoniu super kontakt, towar pierwsza klasa i mega szybka przesyłka :kwiatek:
duży + dla Hera za wielce udaną wymianę :kwiatek:
WIELKI + dla Ignorantki !!! chyba najlepsza moja dotychczasowa transakcja jeśli chodzi o wykonanie, kontakt i ogół 🙂
ode mnie duże dwa plusy dla prezeskoniu za bezproblemową wymianę oraz dla użytkownika Matinka , za szybki przelew oraz za cierpliwość. 🙂
Duzy + dla prezeskoniu jako sprzedającej - bardzo uczciwa osóbka :kwiatek:
+ dla :Cariotka - wymianaOlkaaaaaaa - wymiana :kwiatek:
duże + dla:Tolci jako sprzedającej, popręg ge-nial-ny,BaŚ i xxagaxx również sprzedające, czapraki w super stanie dziekuję :kwiatek:
zaległy [b]+ [/b] dla Minosia jako sprzedającej :kwiatek:
Tornadowa 🙂, wszystko si, do tego atak jadrowy przezylyby szczury i moja paczuszka 😉, pakowanie profi 😉.
+++ dla Majeczki jako sprzedającej :kwiatek: żadnych problemów 😉
+ dla :Wezyrowe - wymiana sonia111 - sprzedająca :kwiatek:
+ dla equi.dream jako sprzedającej
Ogromny + dla Canossa ! Super kontakt, wszystko sprawnie :kwiatek: Plus również dla skakanka13 ! 🙂
Ogromne + dla :Wilczyca19 - wymiana akzzi - wymiana Ruda77 - wymianaflorcia9 - wymiana i plusik dla Dancer - sprzedawca,długo czekałam ale paczka dotarła 🙂
++++ Dla Fatamorgana i Trisa25 ,szybka wysyłka i sprzedaż. .Polecam!!
etosha - kupującaash - sprzedająca szczerze polecam, wielkie plusy !! :kwiatek:
Ogromny plus dla Fatamorgana ! Jeszcze większy za cierpliwość! :kwiatek: :kwiatek:
+ dla sophieanne jako sprzedającej 😉
Duzy plus dla użytkownika MonikaxD.Udana transakcja!!! Polecam
Incantowa - wymiana, wielki +
Dla Medziiik + Super Sprzedajaca :kwiatek:
ogromny plusik dla Netti wszystko super, szybko, super kontakt, przesympatyczna osóbka 😀
agull plusik jako kupująca :kwiatek: