ogromny plus dla Lovecruellove (jako kupującej) :kwiatek: można jej zaufać - przekazałam jej ogłowie przed wpłatą i bez żadnych problemów i stresów przesłała mi pieniążki później
Dizi - przeogromne DZIĘKUJĘ dla Ciebie za zaufanie ! I oczywiście ogromny plus dla Dizi , jako osoby sprzedającej 🙂 Kontakt rewelacyjny , przemiła osoba ! Polecam !
Wielki + dla Horciakowej jako sprzedającej - świetny kontakt, anielska cierpliwość, ekspresowa wysyłka 😉 A, i po raz kolejny + dla PG-78, czyli Stefanidis 🙂
to grupowo: Olek za wymiane :kwiatek: Majeczka za organizacje paczki z Niemiec ( przepraszam jeszcze raz za te nieporozumienia) Zorilla super futerka Kalia jako sprzedający zairka sprzedający dramka sprzedający i kupujący których polecam: Sei slojma puma kate1121 Mąka Dancerzasta quantanamera 0lla
+ dla Nirv - jako kupującej, mimo moich lekkich obaw zaczytanych w różnych wątkach wszystko poszło bezproblemowo. Bardzo dobry kontakt, a pieniążki dostałam nawet przed umówionym terminem 🙂 Polecam!
Oraz + + + + dla Ivett, Zairki, Burzy i Dorcysi - również jako kupujących. Przede wszystkim za ZDECYDOWANIE i KONKRETY! Świetny kontakt, błyskawiczne wpłaty 🙂 jednym słowem: idealnie :kwiatek: :kwiatek: