Mega plus dla minerwy 🙂 Bardzo fajny i miły kontakt, świetne ceny i świetne padziki 🙂 No i mega cierpliwość 😉
+ dla fusco jako kupującej :kwiatek:
+ dla natureminemka 🙂 dzięki :kwiatek:
Murmel i majeczka - przesyłki błyskawiczne, zawartość absolutnie w porządku 🙂
Ivett (sprzedajaca) MEGA WIELKI +! super produkt, super cena, super podejscie do klienta, super sprzdawca!
wielki zaległy + dla Dramki za świetne podejście do kupującego i szybką przesyłkę 🙂 😅
PLUSIKI ode mnie dla:planeta10 Murmel
wielki plus dla Notarialnej ! Cala transakcja poszla piorunem 🙂
wprawdzie transakcja miała miejsce chwilę temu, ale oklaski dla ivett jako sprzedającej. derka boska, kontakt błyskawiczny. przesylka także 🙂
+ dla Severus jako kupujacej
Jak najbardziej wielki plus dla Sierry dziękuję za czaprak 🙂 tyle co przejść miałyśmy z pocztą to chyba nikt nie miał hehe
wielki + dla Notarialna jako kupującej 😀 wielki + dla BASZNIA jako sprzedającej 😀
Duży plus dla Euforia_80 za sprawne dogadanie się 🙂
Ponieważ nie pamiętam, czy dziękowałam wszystkim za udane transakcje - a jestem w przelocie - na wszelki wypadek jeszcze raz dziękuje użytkownikom: -Mia , -Laguna , -Cierpienie (:kwiatek: 😁 UFF!), dla wszystkich ogromny +
Duży + dla minerwy Pad jest boski!!!!!Dziękuję za miły gratis :kwiatek:
Kolejny plus dla Minerwy za szybką wysyłkę przecudownego padu 😉
Sierra :kwiatek: nerunia (jako kupujący) :kwiatek:
Mega plus dla Livi, przede wszystkim za cierpliwosc dla takiego niezdecydowanego klienta jak ja.Obie przesyłki przyszły błyskawicznie ,pady jak nóweczki.Z tranzakcji jestem bardzo zadowolona.Dziękuję
Dodaję pluiki dla Ash Artamki Dramki
Ogromny plus dla bjooork ! Ekspresowa wysyłka :kwiatek: :kwiatek:
plus dla dorcia - po raz kolejny wszystko super : szybko, towar zgodny z opisem 🙂 minerwa - dobry kontakt i szybka przesyłka 🙂 edit : plus dla Pozytywna - jako kupującej 🙂
plus dla Murmel jako sprzedającej :kwiatek:
Plusiki dla sprzedających:MagBan93 _Chromek
Plus dla kupującej Makrejsza