Duży plus dla sprzedającego CykCyk :kwiatek: Dobry kontakt, ekspresowa wysyłka a paczka zapakowana tak pancernie, że miałam problem z dostaniem się do środka 🙂
Duży Plus dla użytkownika Arsen, bardzo dobry kontakt, bezproblemowy test siodła, bezproblemowy zwrot, bo nie pasowało, szybka wysyłka kolejnego do testów, które finalnie zostało 🙂 + atrakcyjna cena 🙂
Wielki plus dla forumowej Majer. Nie dość że super kontakt, to jeszcze się nam udało odebrać osobiście, bo sama sprzedająca pomyślała. Sprzęt zgodny z opisem. Szczerze polecam 😉
Ja bardzo polecam transakcje z Bella_14 kupiłam od niej strzemiona , siodło niestety nie pasowało na konia, nie miałam żadnego problemu ze zwrotem wszystko przebiegło bardzo płynnie a do tego Pani jest bardzo sympatyczną osobą, pomogła mi w dobraniu innego. POLECAM 😀
ode mnie plusy dla użytkowniczek Angela oraz Katarina-Anna jako kupujących- konkretne pytania i oczekiwania dotyczące przedmiotów, dobry kontakt, szybka wpłata. wszystkim życzę takich kontrahentów
Serdecznie polecam użytkowniczkę marta_sz , cierpliwie i uprzejmie udzieliła wyczerpujących odpowiedzi. Derka była dokładnie w takim stanie jak obiecała, doszła czyściutka i super zapakowana. Dziękuję
Polecam transakcję z użytkowniczką mikstura. Błyskawiczna przesyłka, kontakt wzorowy a i jeszcze kilka zdań można usłyszeć/przeczytać, które na duchu podniosą :kwiatek:
Dziękuję Ci Blondek serdecznie za miłe słowa Ode mnie dla Ciebie również ogromny plus :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Ekspresowa wpłata, przemiła osoba o dużej kulturze osobistej Rekomenduję i polecam wszystkim Blondek 🙂
polecam użytkowniczkę marta__sz jako sprzedającą, bardzo szybka wysyłka, konkretne odpowiedzi na pytania, wszystko super zabezpieczone, rewelacyjny kontakt, pieniążki wpłacałam z góry na konto, wszystko w porządku 🙂