Jeśli nie na temat proszę o osunięcie. Czy zdarzyło Wam się że osoba która kupiła od was sprzęt chce go zwrócić, co w takiej sytuacji zrobić? Ja osobiście kupiłam za mały sprzęt ale nie zwracam tylko sama próbuję ponownie sprzedać.
Plus dla lola295 jako sprzedająca. Szybka i sprawna transakcja kupna siodła. Plus dla Ola5211 jako sprzedająca. Puśliska zgodne z opisem, szybko i sprawnie. Polecam 🙂
Wielki plus dla użytkowniczki DOKSA - tak szybkiej transakcji to ja jeszcze nie miałam 😀 Wczoraj zamówiłam, zapłaciłam a dziś paczka u mnie 🙂 Polecam 🙂
Talcia, zdecydowanie zasłużyła na gigantyczny plus. Konkretne ustalenia co do zakupu, możliwość mega szybkiego odbioru osobistego (tak to jest jak się człowiek na 1,5 miesiąca przed zawodami budzi z ręką w nocniku, że nie ma siodła...) i bardzo sympatyczna rozmowa o wszystkim i o niczym 🙂 Gdyby wszystkie transakcje tak przebiegały, to świat byłby piękny 🙂
Korzystając z chwili czasu wystawiam zaległe plusy dla sprzedających: Jukiii krekucha karijuleczka123 koni_czynka Karolina3528 zarzarosa _Gaga Hajduczek blucha - dla bluchy wielgachny plusior za bardzo profesjonalne podejście 🙂
Bardzo wam dziewczyny dziękuję za udane zakupy :kwiatek:
AleksNever underestimate the possibility for things to improve in ways you cannot yet imagine - Karen Rohlf 22 kwietnia 2016 13:45
Duży Plus dla kupującej Muchozol :kwiatek: Bardzo serdeczne dzięki za miłą i udaną transakcję :kwiatek:
edit: jako że właśnie odebrałam przesyłkę 🙂 Duży Plus także dla sprzedającej D+A :kwiatek: Również dziękuje za miłą i udaną transakcję, tym razem jako kupująca 🙂.