Bardzo Polecam Platynka17 Genialne podejście do kupującego, produkty wykonane rewelacyjnie i porządnie! To jak naczółki wyglądają na zdjęciach to pikuś, realnie zwalają z nóg! Nie wspominając że paczka była u mnie szybciej niż zdążyłam mrugnąć okiem! Bardzo Polecam Sprzedającą ! 🏇 💃 🏇
Ja serdecznie polecam chesnut. Wspaniała osoba, pomogła mi z zakupem derki. Bardzo pomocna, zawsze odpowiadała na moje pytania. A derka trafiła do mnie w ekspresowym tempie 🙂 :kwiatek:
Nie polecam Tomaszromak ❗️❗️❗️❗️ Kupiłam od niego bryczesy po wysłaniu pieniędzy kontakt sie urwał! Pieniędzy z powrotem nie dostałam i bryczesow tez nie! Sprawę kieruje na policję w celu odzyskania pieniędzy i ukarania oszusta! ‼️‼️‼️‼️ Tomaszromak OSZUST ‼️‼️‼️‼️
To co, jak w końcu, Tomaszromak jest uczciwym sprzedawcą czy oszustem? 🤔
[quote author=nicolette link=topic=5422.msg2469625#msg2469625 date=1450783961] Nie polecam Tomaszromak ❗️❗️❗️❗️ Kupiłam od niego bryczesy po wysłaniu pieniędzy kontakt sie urwał! Pieniędzy z powrotem nie dostałam i bryczesow tez nie! Sprawę kieruje na policję w celu odzyskania pieniędzy i ukarania oszusta! ‼️‼️‼️‼️ Tomaszromak OSZUST ‼️‼️‼️‼️
To co, jak w końcu, Tomaszromak jest uczciwym sprzedawcą czy oszustem? 🤔 [/quote]