Wielki plus dla sprzedającej Majeczki ! Wysyłka w mgnieniu oka. Świetny, miły kontakt. Towar zgodny z opisem. Bryczesy są super 😀
duży plusik dla parkur !! młody sklep jeździecki a bardzo profesjonalny 🙂
plus dla Likier :kwiatek:
Wielki + dla sprzedającej Bajerowa szybka przesyłka i zadowalający towar oraz miły kontakt. Wielki + dla kupującej olciak szybka wpłata na konto i zdecydowanie w transakcjach oraz miły kontakt. Wszystko szybko i sprawnie. Bardzo polecam współpracę z tymi użytkownikami 🙂 :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Gorąco polecam kupujących: CzarownicaSa :kwiatek: Atamanka :kwiatek: sei :kwiatek: mirti2 :kwiatek:
Chciałam BARDZO polecić użytkowniczkę Likier! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Dziś przyszły pany i owijki zamówione u niej i są po prostu CUDOWNE! 😀 Nie spodziewałam się, że będą aż tak piękne! Nie dość, że bardzo starannie wykonane, to jeszcze fantastycznie przemyślane i w doskonałej cenie! 😀 Gorąco polecam! :kwiatek: :kwiatek:
+ dla duunia jako kupujacej b. dobry i staly kontakt, transakcja zgodnie z ustaleniami na PW stanowczo polecam 🙂
😡baba_jaga :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: nadzwyczaj cierpliwa sprzedająca...dziękuję :kwiatek:
Ode mnie wielki + dla Likier oraz akluny 😅
Wielki plus dla sprzedającej Caruni + mimo przeciwności losowych ( powódź) paczka dotarła w ekspresowym tempie.
ode mnie również wielki plus dla Cierp1enie za wyrozumiałość w szczególności 🙂
wieeeeelki + dla zabeczki17 🏇 :kwiatek: Za wielkie zaangażowanie! 😅
Lena -ogromny plus :kwiatek:
wielki plus dla faszki jako sprzedającej, ekspresowa wysyłka 🙂 wielki plus dla Petit . jako kupującej 🙂
plus dla chudejpigi , wszystko sprawnie i bezproblemowo
ogromny + dla Marcepany jako kupującej, bezproblemowy ibardzo miły kontakt :kwiatek:
Gorąco polecam kupujących: przezytysiacmorz :kwiatek: kucykowaksiezniczka :kwiatek: szafirowa :kwiatek:
Ogromny + dla sprzedającej Minerwy :kwiatek:
Ogromny plus dla sprzedającej: Forkate :kwiatek:
...i dla akzzi jako kupującej :kwiatek:
ogromny plus dla agull i spozniony, ale rozniez wielki plus dla Fatamorgana
A ja bardzo polecam Atos jako kupującą :kwiatek:
Duży plus dla wendetty wymiana udana :kwiatek:
+ dla Beep jako Sprzedającej.
Dla sprzedających: + Majeczka + Breva + Ashtray + PG-78 Dla kupujących: + ullaCzemu nie trafiłam wcześniej na ten wątek, teraz już połowy osób nie pamiętam 👿
Ogromny + dla użytkowniczki Marcepana szybka wysyłka , czaprak owiele ładniejszy niż na zdjęciach 😀+
duży + dla Felinka (jako kupująca i sprzedająca) dobry kontakt, szybka wpłata i wysyłka. 🙂 duży + dla minerwa jak zwykle za super kontakt, szybką wysyłkę i super czaprak 😉
+ dla Likier . 🙂 pad jest cudny!
duży + dla Orzeszkowej jako kupującej!!! 😀