czy należy się minus dla osoby która jest zdecydowana, zgadza się na kwotę przedmioty/wysyłki, bierze dane do przelewu itd., a potem: - nie płaci, nie odzywa się, aż łaskawie odpisze po mojej 3 wiadomości - że się rozmyśliła 🤔
ostatnio nagminnie mi się to przytrafia 🙄
🚫 czy nie uważacie, że podanie kwoty/propozycji pod ogłoszeniem jednak powinno być wiążące? Co w sytuacji, kiedy ktoś oferuje wysoką cenę za przedmiot, a potem nie odpisuje na wiadomości do sfinalizowania transakcji? A osoby postronne czytają taką ofertę za zbyt niską dla mnie? i nie będą proponować niższych kwot... Usunąć także nie można "licytowanej" kwoty jako administrator ogłoszenia 🙇 trzeba by wystawiać ogłoszenie od nowa...
Bardzo duży plus dla użytkowniczki asfoto jako kupującej. Kontakt rewelacyjny, bezproblemowe odebranie paczki wysłanej za pobraniem - wszystkim polecam i życzę takich transakcji :kwiatek:
Duże + dla CeraŁ jako sprzedającej - przesyłka w trybie na prawdę ekspresowym, super kontakt , oraz dla mers jako kupującej za szybką wpłatę i również super kontakt 🙂 Oby więcej takich osób.