MEGA WIELKI PLUS dla sprzedającej ceffyl Robi piękne tabliczki na boksy dla koni. Super kontakt i ekspresowe wykonanie. Dziękuję i polecam :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ponownie wysyp spóźnionych plusów: + dla Greneth jak sprzedającej + dla impossiblehorse jako kupującej + dla wiwienka2008 jako kupującej + dla Mada jako kupującej + dla bania11 jako kupującej + dla Bacik90 jako sprzedającej + dla MaRossa za sprawny i uczciwy zwrot pocztą siodła danego na przymiarkę 😉 + dla ceditorpedi jako sprzedającej neutral dla dairoxroxi jako sprzedającej - derka przyszła szybko i sprawnie ale według opisu miała być "jedna 1cm dziurka" a doliczyłam się czterech małych i jednej wielkości połowy pięści na klapie na ogon. Tak czy inaczej derka sprawna. + dla monikaciosek jako sprzedającej + dla ewamloda jako kupującej + dla Azbuka jako sprzedającej
Ogromny plus dla Kayoko, transakcja bardzo miła, super kontakt i błyskawiczna wpłata! Bardzo się cieszę, że moja tabliczka na boks się podoba! :kwiatek: 😅
Za pamięci . Kiedyś chciałam o tym wspomniec , ale wypadlo mi z głowy....
ODRADZAM STYCZNOŚĆ Z UŻYTKOWNICZKĄ Smilebaby ... wymieniłam się z nią , moją paczkę otrzymała po 3 dniach a bryczesy dla mnie "zniknęły" na poczcie.... POnad to nie odpisuje na żadne wiadomości , ani na re-volcie ani na e-mail.
Za pamięci . Kiedyś chciałam o tym wspomniec , ale wypadlo mi z głowy....
ODRADZAM STYCZNOŚĆ Z UŻYTKOWNICZKĄ Smilebaby ... wymieniłam się z nią , moją paczkę otrzymała po 3 dniach a bryczesy dla mnie "zniknęły" na poczcie.... POnad to nie odpisuje na żadne wiadomości , ani na re-volcie ani na e-mail.
Polecam transakcje z mimibell 🙂 szyba decyzja, ekspresowa wpłata, a przy tym sprawny kontakt i wszystko przebiegło bardzo sympatycznie :kwiatek: polecam 🙂
ja zostałam wystawiona do wiatru , kupiłam czaprak od "donusiowa7"przelałam kase a dziewucha twierdzi ze juz został sprzedany ,ale kase wzieła i nie wie o co chodzi . co radzicie żebym zrobiła , mam jej adres i numer konta .
bardzo polecam użytkowniczkę MUŃKA - staranność, rzetelność, uczciwość, a przedmiot piękniejszy niż na zdjęciach 🙂 "interes" robiłyśmy poza forum, ale ma tu konto, więc zostawiam jej duży plus!
Duży plus dla raxa jako sprzedającej - co prawda paczka czeka na mnie w domu i jeszcze jest nie otwarta, ale przyszła terminowo, kontakt świetny! 😀 Kolejny plus dla Zelmutek jako sprzedającej - kantar jest odjazdowy 😜 I jeszcze plus dla koniaraania jako kupującej - fajny kontakt, bezproblemowo 😉