Dopiero trafiłam na ten wątek i mimo, ze sama transakcja odbyla się już kilka miesięcy temu, to bardzo polecam Pastelę od której kupiłam siodło :kwiatek:
wielki PLUS dla natt92 za cierpliwość do mnie ! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
wielki plus dla ASDS za wymianę!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
zaległy + dla Majeczki :kwiatek: za śliczna derke
wielki + dla mon (jako sprzedającej) za dereczki 🙂 Serdecznie Polecam ! :kwiatek:
+ dla Dramki za piękny fraczek, który dotarł ekspresowo :kwiatek: + dla Medziiik jako kupującej :kwiatek:
Zoil (sprzedająca) :kwiatek:Naciau (kupująca) :kwiatek:naska82 zamówienie hooksowe :kwiatek:
Ogromny plus dla Leny :kwiatek:
wielki + dla:Likier jako sprzedającejBaś i Darolga jako kupujące :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Ogromny + dla kupującej cambodga , ogromny profesjonalizm !
zapomnialabym! LOVELY za cudowne podkładki :kwiatek:
duży + dla Zairki :kwiatek: ogromny + dla Zen :kwiatek:
wielki + dla Zairki za wymianę 🙂 Serdecznie Polecam ! :kwiatek:
duży + dla ae za wymianę 🙂
Jak zawsze- mega plus dla Zairk i, interesy z nią to czysta przyjemność 🙂
wielki + dla Naciau jako kupującej 🙂 Serdecznie Polecam ! :kwiatek:
Wielkie + dlaMedziiik :kwiatek: i standardowo wzorowoSierra i Burza :kwiatek:
Duże [size=10pt]+ [/size] dla uzytkowniczek:Severus (kupującej- szybki przelew)i Kasztankaija ( sprzedającej- szybka wysyłka) 😉
trochę zaległych i aktualnych, jak kogoś pominęłam to przepraszam 😡 plus dla :kwiatek: Dramki Korsik Lovely Azbuki za wymianę Nirv za wymiane Disco nie tylko za zakupy, ale i za pomoc Laguny Equi.dream Precelek xxagaxx naska82 za hooksa
Plus dla MonikaxD jako kupujacej 🙂. Wprawdzie twarda sztuka negocjacyjna 😉, ale wszystko przemilo i konkretnie 🙂.
+ dla LOVELY podkładki pierwsza klasa 😜
Ode mnie ogromne plusy dla:D&A Sierry Burzy orazT&N za pośrednictwo :kwiatek:
+ dla Equi.dream jako sprzedającejpauulina2 jako kupującejashtray jako kupującejNaciau jako kupującej