Duży + dla Trzcinka jako kupującej :kwiatek:
Z wielką przyjemności dopiszę do grona UCZCIWYCH: sprzedającą Londstreet - bardzo dokładny opis i zdjęcia sprzętu, przystępna cena i dobry kontakt :kwiatek:
Hedone , Ineczka :kwiatek:
+ dla_megi_ , dobry kontakt i szybka wysyłka, zdjęcia i opis zgodne ze stanem faktycznym 🙂
Również DUŻY PLUS dla Orzeszkowa . Polecam kupującą :kwiatek:
Polecam kupującą KosmataBestia , błyskawiczna wpłata, miły kontakt 🙂
Duże plusy dla kupujących: Ajona ,Izadora ,Aniazabinska . :kwiatek: super kontakt, szybka wpłata.Bardzo polecam!!!
Bardzo duzy plus dla protoniasta , dzieki niej mam to na co polowałam 2 lata :kwiatek: :kwiatek:
Olbrzymi [b]+ [/b] dla użytkowniczki quantanamera szybko, sprawnie 🙂- gorąco polecam 🙂
Duży + dla Wergeel , towar dotarł zgodny z opisem🙂
duży + dla kwasna00 jako sprzedającej; wszystko zgodne z opisem, szybka wysyłka, bezproblemowo POLECAM
+ dla Flicka4 jako sprzedającej. Bardzo szybka wysyłka i dobry kontakt, a przedmiot zgodny z opisem.
Polecam kupującą Hedone . Sprawny kontakt, miła i rzetelna osoba. 🙂
+ dla AeM jako sprzedającej :kwiatek:
+ dla katakumby18 🙂 jako sprzedającej 🙂
Kolejny + dla użytkownika maxowa . Pomimo moich licznych zmian w zamówieniu, podołała, i to jak! Niesamowity kontakt. Byłam informowana o wszystkim na bieżąco, nie było żadnych problemów 😀
Wielkie + dla kupujących - wszystko ok, sprawnie, szybko, transakcje idealne 😉haruś katakumby18 e.wocior Szafirka sepia
Zasłużony plus dla buu za udaną wymianę :kwiatek:
+ dla Franczeska jako sprzedajacego, dobry kontakt, szybka wysylka 🙂
Ogromny plus dla kkxo jako sprzedającej 🙂 Interesy to sama przyjemność 😉
Wielkie + dla sprzedających: [b]Majeczka i Juliakulia . Super towar,szybka wysyłka i super kontakt. Bardzo polecam !!!! :kwiatek:
Wrzucam spóźnione plusy dla:Original jako sprzedającejsonatka jako sprzedającejDemonowa jako sprzedającejotaris jako sprzedającejZuzu. jako sprzedającejmaxowa jako sprzedającejxenia jako sprzedającejdavidoff jako sprzedającejBuba jako sprzedającejByć. jako kupującejsiw199 jako kupującej Wszyscy wyżej wymienieni przeprowadzili wzorowe transakcje.
+ dla Baś jako kupującej do końca transakcji super kontakt, nie było problemu z umówieniem się na odbiór 😉 zdecydowanie polecam 😉
Wielki + dla blucha jako sprzedającej :kwiatek:
Duży + dla kupującej blonynowa94 oraz zaległy dla Sivens - szybkie wpłaty i bardzo dobry kontakt. 🙂
Ogromny plus dla wikaa1507 jako kupującej 😀
+ dla kamila25 - kupująca , bezproblemowa transakcja
Nie wiem gdzie zadać to pytanie, więc pytam tu czy ktoś dokonywał zakupów u użytkowniczki 9sil ??