Bardzo duży + dla magrat. Przesyłka przyszła do mnie przepięknie zapakowana, bardzo profesjonalne podejście do sprawy, świetny kontakt. Towar jak najbardziej zgodny z opisem, mogę z czystym sumieniem powiedzieć, że "prima sort" 🙂 Dodatkowo sprzedająca sama poinformowała mnie, że zauważyła na stronie PP, że moja przesyłka była awizowana. I tak w sumie gdyby nie jej dzisiejsza wiadomość to nadal bym na paczkę czekała. A nasz listonosz oczywiście nie widzi problemu czy numer bloku to 67A czy 67.. Przecież to taki mało znaczący szczegół 🙂 Jeszcze raz bardzo dziękuję użytkowniczce magrat ! pełen profesjonalizm! :kwiatek:
ogromny + dla hedonistka jako sprzedajacej ,za rezerwację i poczekanie na pieniążki Za towar zgodny z opisem + świetny gratisik -aby więcej takich ludzi na forum! Uczciwych i cierpliwych - dziekuję :kwiatek: Chciałam też podziekowac i polecić Inkantową jako sprzedającą - ogromny + Dziekuję za świetną pomoc przy przymiarce siodła oraz zaufanie :kwiatek: i cierpliwość -dziekuję :kwiatek:
+ dla Angela jako kupującej: osoba godna zaufania, wszystkie raty spłacone zgodnie z ustaleniami :kwiatek: Gorąco polecam 🙂 Dziękuję i pozdrawiam :kwiatek: