ogromny + dla Likier szybka wysyłka super towar byle wiecej takich sprzedawców
Alenkap :kwiatek: ogromny +!
Kolejny raz ogromny + dla sprzedającej, 100% profesjonalizm:kenna :kwiatek: :kwiatek: A także plusy dla kupujących, natychmiastowe wpłaty, świetny kontakt, na prawdę godni polecenia: katija :kwiatek: piktografia :kwiatek: Cassie :kwiatek: Felinka :kwiatek: hrabinka12 :kwiatek: Karmela :kwiatek: bjooork :kwiatek: Czerpakowa :kwiatek: Denewa :kwiatek:
+ dla xxagaxx (sprzedającej)
Oh dopiero znalazłam ten wątek!! Spóźnione ale największe na świecie plusy, takie duże, że aż nie dam rady narysować, dla Likierowej (pomarańczowy padzik, nie wiem czy z nim spać, czy zakładać na konia) i oczywiście dla Burzy - tylko pomyślałam, że chcę mieć te ochraniacza i już je miałam 😍 dziękju 🙂
[font=Verdana]+ [/font] - dla Likier jako sprzedającej, za: - cierpliwość w udzielaniu odpowiedzi na masę moich pytań 😉 - komunikatywność - poczucie humoru - szybką i bezproblemową przesyłkę Podsumowując: profesjonalizm Dziękuję :kwiatek:
😡Cejloniara , dla Ciebie też oooogromny + za maxeglo 😉 :kwiatek: Majorka, również polecam bardzo serdecznie jako kupującą! :kwiatek:
A Majeczka sprzedaje bryczesy przynoszące szczęście 😀 Potwierdzam! 😅
hej, jestem nowa ale zakupy u akzzi to sama przyjemność🙂 dużo szybkich zdjęć, ekspresowa wysyłka🙂 POLECAM!!!
+ dla Dramka . bardzo cierpliwy sprzedawca. ekspresowa wysyłka! :kwiatek:
+ dla Cariotki ! Bardzo dziekuje :kwiatek:
Spóźniony + dla Likier i LOVELY (sprzedających) oraz plus dla aniagre (kupującej) I jeszcze dla LoveHorses, co prawda do transakcji ostatecznie nie doszło, ale wszystko przebiegło w miłej atmosferze i sprawnie z jej strony 🙂
hej, jestem nowa ale zakupy u akzzi to sama przyjemność🙂 dużo szybkich zdjęć, ekspresowa wysyłka🙂 POLECAM!!! popieram 🙂 kupowałam u niej przez fotobloga 🙂 + akzzi
polecam D&A, Strzygę, pamelfę, ninevet, janek15 🙂
Wielki + dla Likier za cierpliwość, szybką przesyłkę, polecam! :kwiatek:
[quote author=Ponia link=topic=5422.msg497919#msg497919 date=1266944540] A Majeczka sprzedaje bryczesy przynoszące szczęście 😀 Potwierdzam! 😅 [/quote] ja też. chyba już 4 razy od niej coś kupowałam, za każdym razem wszystko ekspresowo 😉
+ dla majeczki , za niciaka 😜
+ dla ninevet (sprzedającej) :kwiatek:
+ majeczka jako kupująca 🙂 :kwiatek:
+ dla sprzedającej natt92 :kwiatek:
plusy dla: - polonez - Strzygi - spóżniony dla Tristia
[font=Verdana]+ [/font] dla sprzedających:Akzzi Branka Szybko, sprawnie i świetny towar 😅
+ dla ninevet i zairki (sprzedających) :kwiatek: