Zuziasta :kwiatek:Jessy :kwiatek: polecam 😅
buu i Precelek :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: Polecam jak najbardziej 😀
majeczka oczywiście. Super kontakt i bardzo szybka przesyłka :kwiatek: zdecydowanie polecam 🙂
Dramka mega plus, towar w doskonałym stanie i błyskawiczna wysyłka!
ag.der - przesympatycznie i w 100% w porządku 🙂 miło było poznać!
akzzi - super!!! polecam!!! :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek: :kwiatek:
Klami :kwiatek: Błyskawiczna przesyłka 😜 Dziękuję!
Ogromne plusy dla - Zairki - jak zawsze 🙂 - Siss - super kontakt, cierpliwość i towar pierwsza klasa 🙂 - Angeel - jak zawsze rewelacja 🙂
zen, śliczna derka, świetny kontakt, polecam gorąco! :kwiatek: :kwiatek:
Wielkie plusy D&A Akzzi Norma dzikaświania zairka majeczka
bardzo miła i udana transakcja :kwiatek:Severus czeggra1
Spóźniony plus dla dorci . Wszystko w najlepszym porządku, bardzo polecam 🙂
Polecam majeczkę :kwiatek:
Burza :kwiatek: standardowo zreszta 😉
Argento super kontakt, szybka przesylka, mozliwosc dogadania🙂 Wielki plus 😉SiwulkaB za wymiane 😉
Ode mnie + dla następujących użytkowników: Dramka kaczor buu Zuziasta
majeczka szybszej wysyłki nie mogłam sobie zamarzyć 🙂
orek szybko miło, paczka za pobraniem, umówiłysmy sie na 10zł opłate a jezeli więcej to wezmie na siebie i tak tez zrobiła nowa uzytkowniczka więc serdecznie polecam 🙂
Dramka - standardowo, jak zwykle wielki PLUS. Towar pierwsza klasa i za pół darmo. :kwiatek: I chcę bardzo podziękować A+A za pomoc i błyskawiczną, zupełnie darmową wysyłkę czegoś czego bardzo potrzebowałam. :kwiatek:
DoSia bardzo mily kontakt i zybka wysylka. :kwiatek:Precelek :kwiatek:Buu :kwiatek:Tulipan :kwiatek:
Burza wszystko SUPER, dziękuję :kwiatek:
majeczka kolejny plus i wielkie podziękowanie!!!
Odemnie również duży plus dla Majeczki :kwiatek: oraz kupującej : Małej Mi :kwiatek:
Ode mnie również ogromny plus dla majeczki - dostawa pod sam dom- jeszcze raz pięknie dziękuję! 😅 :kwiatek:
zen, najbardziej tolerancyjna sprzedająca jaką znam dziekuję!!!
m.indira szalenie sympatyczna transakcja, dziekuje :kwiatek:
Ja polecam Quantanamerę, ale to chyba żadna nowość. Wszystko szybciutko i w bardzo miłej atmosferze 🙂