Duży + dla chesnut za wymianę 😉
Plus dla Naf1 jako sprzedającej :kwiatek:
Ogromny PLUS dla Incantowej jako sprzedającej!
+ dla blendzior95 jako kupujacej. Ekspresowa wpłata🙂
+ dla kupujących:vicevers dziki Złota Dziękuję :kwiatek:
duży + dla Maxowej (sprzedającej) profesjonalnie, szybko i miło :kwiatek:
+ dla sprzedającej Szarlotka. :kwiatek:
+ dla kupującej Angela . Dziękuję :kwiatek:
Bardzo duuuży plus dla Donia Aleksandra . Szybciutka wpłata, wyrozumiałość dla mojego błędu i b.db. kontakt.
❗ OGROMNY PLUS dla absolutnie genialnej, cierpliwej, przecudownej ivett 😍 👍
Plusy dla następujących Kupujących, takie transakcje to sama przyjemność :kwiatek:Brzoza Bombal kotlet Asven blendzior95 asds
+ dla: Nirvanka (kupująca) :kwiatek: Marianna (sprzedająca) :kwiatek: generous (zarówno jako kupująca jak i sprzedająca) :kwiatek:
+ dla kupującej Agata86 :kwiatek:
Mega plusssss dla Julianda ++++ p.s. przepraszam Julia jak przekręciłam nick;d sprzedająca 100%pewniak;-)
Oczywiście kolejny + dla Dramki :kwiatek:
Maxowa jako sprzedająca - rewelacja 😀 polecam :kwiatek:
+ dla ranczolodzierz za wymianę :kwiatek:
Ogromny + dla horse_art za wymianę🙂 Super kontakt, cały czas wszystko na bierząco,produkt zgodny z opisem,a nawet lepszy🙂 :kwiatek: 😅
Mega ++++++++++ dla kotleta, tzn użytkowniczki kotlet Mattes świetny;-)))
tirsa25 wieeelki pozytyw dla Niej [Sprzedająca] za całe zakupy! :kwiatek: Polecam!
Duży + dla Livia za szybka i miłą transakcję :kwiatek:
wieeeelki + dla: derby i NAf1 😉 🏇
Ogromny plus dla użytkowniczki Hajduczek - transakcje z nią to sama przyjemność 🙂 pierwszy raz miałam wysyłkę dzień po zamówieniu 🙂
Plusy dla: 🤔trzałka: cudna_11 ----> limegreen jest boski !!! 🤔trzałka: dommaz ------> owijki również przecudne! W obydwu przypadkach błyskawiczna przesyłka i bardzo dobry kontakt z tymi sprzedającymi !! Transakcje z nimi to czysta przyjemność 🙂
Lamour plus! bardzo dobry kontakt 🙂
Wielki plus dla CzarownicaSa jako kupującej :kwiatek:
Plus dla Cariotka czaprak śliczny!! polecam wszystkim
plus dla Cierp1enie 🙂 Łatwy kontakt, szybki przelew i wyrozumiałość dla poczty 😁 i dla Katja za szybki kontakt, wygodny odbiór osobisty i słodki gratis w postaci batonika 😜
Duży + dla użytkowniczki Hana ! Ekspresowa wpłata i super kontakt. Dziękuję :kwiatek:
pluuusik dla Escady :kwiatek: