w Kudowie i Dusznikach, byłam na wycieczce szkolnej, dużo zwiedzania, ale miło wspominam 😉 Mielno jest ekstra latem, wieczorem! a na wakacje - podobnie jak Dodofon - zadupia szczególnie 2 najulubieńsze więc sory, ale wam nie powiem, cobyście mi miejscówy nie wyżarli i tłoku nie było :emota2006092:
A jaką miejscowość nadmorską polecilibyście na teraz? Napewno to nie może być zadupie, bo czasem fajnie zjeśćw restauracji, a w małych kurortach pewnie wszystko pozamykane. Gdzie teraz jest fajnie?
Rtk-ja bylam kilka razy, ale nie na dluzej, generalnie miasteczko troche "wymarle", w łikendy wiecej ludzi, ale tak to lekka stypa, taki urok typowo sezonowych 😉
Witam, potrzebuję noclegu na jedną noc w Giżycku (będziemy przejazdem) - może ktoś z Was zna fajne i przystępne cenowo miejsce (nie hotel). Blisko centrum - żeby nie trzeba było dojeżdżać samochodem. Z góry dziękuję za pomoc i pozdrawiam
11-14 czerwca planuję wyskoczyć z chłopakiem gdzieś nad morze. Trasy określonej jeszcze nie mamy.Planujemy trochę pospacerować,trochę pozwiedzać,dotrzeć na wydmy. Może macie jakieś sprawdzone tanie miejsce gdzie możnaby se zatrzymać?
Rok temu we wrześniu tu nocowaliśmy. Pensjonat zaraz obok wału, można promem przez wisłe do Gdańska (5min się płynie promem). Pokoje czyte, schludne (35zł/os) płaciliśmy. Duży taras z ładnym widoczkiem. Do plaży też nie daleko, spcerkiem 10min chyba. Ciekawe miejsce, dużo przestrzeni, cisza i spokój. W okolicy kilka knajp działających, sklepy itp
[quote author=Ruda_H link=topic=5421.msg258680#msg258680 date=1242990904] poszukuje fajnego miejsca w okolicach Żywca, dokładnie chodzi mi o domek w stylu leśniczówki gdzieś w lesie, może ktoś ma pomysł ?
przeglądam wkółko portale z noclegami i nie mogę trafić ... [/quote]
poszukaj koło jeziora żywieckiego okolice międzybrodzia bielskiego, międzybrodzia żywieckiego, czernichowa.
Jesli chodzi o wypad w gory to ja polecam Wisle i hotel Gołębiewski oraz Muszyne i hotel-spa Klimek. Oczywisice jesli ktos lubie baseny masaze etc. Panterka w Golebiewskim dzieci napewno nie beda sie nudzily bo jest wypasiony aqua park😉 Nad morze nie jezdze bo nie jestem przekonana do Polskich zatloczonych plaz, i wole poleciec gdzies na prywatna hotelowa plaze i miec siwety spokoj😉 A ze nad naszym morzem ceny w hotelach sa olbzymie to 2tygodnie nad Pl morzem wychodza w tej samej cenie co 10dni w Egipcie😉
panterka zawsze mozecie poszukac jakiegos pensjonatu, ktorych w Wisle nie brakuje a do aquaparku mozecie kupic wejsciowke jak bedziecie mieli ochote. Z tego co pamietam wejsciowka to chyba 30zl za 3h.
hej!Znacie jakieś fajne gospodarstwa agroturystyczne,pensjonaty ,albo ośrodki wypoczynkowe na mazurach?Chcemy z mężem wybrać się w połowie lipca na 3-5 dni urlopu,ale nie mamy pojęcia gdzie można się zatrzymać.Planujemy poleniuchować i pozwiedzać.Macie może jakieś konkretne propozycje?
eh ja mam fajne miejsce na Mazurach ale jak dam adres to może przestac być fajne 😉 voltę tyle osób czyta.. więc napiszę tylko że to agro, w trójkącie Łukta-Łęguty-Wałdowo a w miejsca takie jak Mielno to IMHO tylko na przełomie listopada\grudnia 🤣
hej 😉 kto ma pomysł na wypad 3 dniowy w jakieś spokojne miejsce? i żeby ze stolicy nie jechać dłużej niż 4 godziny samochodem... ktoś pomoże? :kwiatek:
[quote author=panterka-23 link=topic=5421.msg628050#msg628050 date=1277110515] Julita - niestety Gołębiewski to nie te progi 🙁 pewnie z 400 zł za dobę to stanowczo odpada [/quote] z tego co pamiętam 500zł za dobe, 450zł albo 400zł poza sezonem
Odkopuję bo szukam pilnie miejsca w PL gdzie można pojechaćna tzw ekskluzywne wakacje 😉 Najlepiej gdzieś z fajnymi warunkami, dobrym żarciem, koniecznie basenem a jakby było do tego jeszcze jakieś masaże/sauny/inne atrakcje aby się zrelaksować to byłoby super. No i przydałoby się jakieś fajne/ładne miejsce gdzie można pospacerować lub coś pozwiedzac. Polecicie coś? 😉