Forum towarzyskie »

Zima (2015-2016)

Ja w zimowym płaszczu już chyba trzeci tydzień chodzę, ale w kozakach było mi za ciepło 😉
rety Pauli, a myślałam że to ja taki zmarzluch jestem
Najdziwniejsze właśnie jest to, że mi do zmarźlucha daleko 😉
Na prawdę wolę jak jest chłodnej 😉
Co ja poradzę, że Olsztyn taki "mroźny"
AAAAAAA!!!!!!!!!!!!!
Zima!!!
Zima przyszła!!!
W Toruniu spadł śnieg!!! o_0
Ja chcę do Torunia!!! 😀
To na co czekasz?
Na najbliższy pociąg
Oj chciałabym...
Hehe 😀 u mnie właśnie pada 😀
w warszawie tez !! pada snieg, no zesz... ide sie zakopac pod koldre....
a u nas dla odmiany po wczorajszych mrozach hmmm..może w nocy to i był śnieg, ale teraz bardziej stawiam na śnieg z deszczem

ale jakby nie było, czas najwyższy, połowa listopada minęła
No pada, pada. Już sama nie wiem co wolę, wczorajszy mróz czy dzisiejszy deszcz. Ale przynajmniej dziś plusowa temperatura jest.
Lublin też lekko przyprószony po nocy.
Słońca brak, temperatura bylejaka czyli koło 0. Najchętniej zostałabym pod kołderką.
Szkoda, że nie może być tak - maj, maj, maj, maj, maj, czerwiec, czerwiec, czerwiec, grudzień, grudzień, kwiecień, maj, maj, maj...
czyli przez 10 miesięcy zielona trawka i ciepełko, ale bez upałów, a później bach! i w jeden dzień śnieg min 50cm, mrozik taki -5 i piękne słońce, później kolejne bach! i w nocy śnieg znika, a pojawiają się zieloniutkie trawniczki

Może mi ktoś coś takiego załatwić?
u nas 3 stopnie z rana i słoineczko więc podrośnie pewnie do 5-7

jest dobrze
😀
rano pięknie śnieżnie
teraz trochę mniej
Dziś rano po wczorajszym śniegu zostały tylko mokre chodniki 🙁
Ale dobry początek 😉
u mnie na szczęście jeśli pada, to deszcz. Raz - nie mam hali, dwa - jeszcze nie zmieniłam opon
Matko, co wy mówicie :O?? Jaki śnieg, gdzie?? Ja nic nie widziałam!! Chcę śnieg! W Warszawie to dzisiaj rano lało, dlatego też nie zwlokłam się z łóżka i poszłam na zajęcia :] Jeszcze nie chodzę w zimowym płaszczu, twardym trzeba być 🙂
a u nas w nocy chyba padal snieg albo grat
ale rano bylo strasznie zimno 🙂
wczorajsza noc w Warszawie była bielutka... zaczęło padać ok północy a potem było biało aż do rana - kiedy szczęśliwie paskudztwo stopniało 🙂
Babcia mojego kumpla z roku powiedziała, że bedzie zima stulecia

Ja w każdym razie wyposażyłam się w mega grubaśny szalik i rękawiczki. I mrozy mi nie straszne
Korsarz, nie wiem Tego babcia Szymona nam nie powiedziała

Ale opolanka mówiła, że górale mówią (ale zdanie ) że właśnie mroźno będzie (na poprzedniej stronie )
Ja juz moge wiosne miec
u mnie pada deszcz i strasznie wieje brrr zimno jak cholerka. wczoraj dzowniliśmy do teściów i tam padał śnieg czyli moje konie już tegoroczny śnieg mają zaliczony szkoda że mnie tam z aparatem nie było 🙁 ja tam kocham jak pada śnieg i jest biało.
W Sopocie wieczór wyjątkowo ciepły.+7 i gdyby nie wiatr, byłoby bardzo przyjemnie. A tak zawiewa jakimś deszczopodobnym świństwem i jest średnio przyjemnie.
Pięknie! Leje okropnie, wieje jeszcze bardziej... Cudna pogoda
Za pół godziny muszę wyjść z domu. Uwierzcie, że nie bardzo mi się chce- leje, wieje, kałuże jak jeziora... Bleee!
dzisiaj po przejsciu kilku metrow od samochodu do drzwi- bylam cala mokra! spodnie mi sie przykleily do nog, kurtka byla obrzydliwe mokra.........
brrr....juz mi sie chce do domu!
Deszcz, deszcz, deszcz i jeszcze raz deszcz.
A od weekendu podobno urozmaicenie: deszcz, deszcz, deszcz i śnieg

I jak tu nie obijać się treningowo bez hali?
W 3mieście deszcz z wielkimi płatkami mokrego śniegu. W koleinach stoi woda, na podwórku mam jeziorko, chyba tylko mój pies jest szcześliwy, bo Glut przez ten deszcze nie poszedł na padok, a raczej do bajorka.
W Poznaniu deszcz dzisia.. ale śniegu jeszcze nie było
Jest dość zimno ale mi to akurat odpowiada... poza tych z halą nie ma sie czego bac;p

Tak więc.... nic ciekawego
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się