Forum towarzyskie »

Zima (2015-2016)

śnieg z deszczem
trochę zmarzłam na quadzie
Ja bym wolała, żeby ta zima (skoro już naprawdę musi być) wcześnie się zaczęła i wcześnie skończyła. Zeby w marcu nie było już śniegu.
Dla przypomnienia ostatnia zima (a właściwie już wiosna...)
23.03.2008
Przyroda budzi się do życia:

Kaczuszki się cieszą:

Aż tu nagle trzask prask huhuha nasz zima zła:
28.03.2008

Brrrr...
Ostatnio obrazki są zdecydowanie bliższe mojemu sercu 😉
Dzisiaj na pomorzu wyjątkowo ciepło ale chyba już niedługo 😉
u mnie w miescie narazie jest tylko zimno
ale w wiadomosciach mowili ze dzis/jutro w gorach ma padać snieg wiec zazdroszcze osoba mieszkajacym w gorach 🙂 ale niech sie podziela czy pada snieg czy nie 😉

za taką zimą tęsknie
Oj ja też!

Podobno czujemy się najlepiej o tej porze roku w jakiej urodziliśmy się.
Ja styczniowiec więc się sprawdza 🙂
wystarczy, że patrzę na te zdjęcia i już mi zimno
aszka oj ja tez i to bardzo mogla by byc w tym roku zima taka prawdziwa jak z bajek 🙂
wystarczy, że patrzę na te zdjęcia i już mi zimno

ja lipiec, więc też się zgadza
BOSKO!!!! 😀
Już parę ładnych lat takiej zimy nie było...
Mia
Ja jestem lutowa 😀
Jak najbardziej się zgadza
U mnie za oknem -1. Brrr...
Ja jestem z grudnia i u mnie absolutnie się to nie sprawdza. Choć lubię grudzień, bo uwielbiam święta to nienawidze zimy jak tylko mogę🙂
ja dzis w radiu słyszałam że maksymalnie ma byc tej zimy -15 stopni w nocy.

I ze ma byc błocisto, ale rzekomo poczatek stycznia do lutego sie rozkreci...Ach terenik w śniegu mniam mniam 🙂
aszka az mnie skeca z zazdrosci jak na te twoje zdjecia patrze. Też bym tak chciała
Rano wiosna, w słońcu cieplusio jak latem, po południu zrobiło się jesiennie, ale nadal przyjemnie. A teraz mamy przymrozek. Hmm...nie ma to jak "rok w pigułce".
Ja tam się już zimy doczekać nie mogę - nie wyobrażam sobie nie pojeździć na nartkach
Ale niestety słyszałam, że zimy tej zimy nie będzie... i patrząc na ostatnie zimy to wcale bym się nie zdziwiła
mi już od kilku dni w Krk pachnie zimą - oj, za tydzień już biało będzie, obstawiam 😀
i szczerze, to wolałabym, żeby całą zimę trzymał mróz, bo wtedy jest biało, a tak to zaraz się ciapa robi i cholera człowieka bierze
Też bym wolała żeby odrazu chwycił porządny mróz, bo inaczej na ujeżdżalni chlapa będzie i nic się nie będzie dało zrobić
co co? że jaka zima? nieeee e...!!!!!
Ja tam jestem i tak w szoku, że w połowie listopada można bez problemu jeździć na ujeżdżalni- tak jest sucho i ciepło 🙂 Oby tak dalej, ale chyba dni bez błotka są już policzone...
ciepło?! ja zaraz idę skrobac szyby....a póki co zacieram łapki pijąc kawę
U mnie jest właśnie -5 stopni i na samą myśl o wyjściu z domu i lataniu po dworze robi mi się słabo...
muffinka, u nas podobnie, jak już odskrobałam szyby i się wpakowałam do samochodu pokazywało mi -4.. ale za to jak pięknie na podwórku!
Jeju, dziewczyny Wy mówicie o -5ciu stopniach?
U nas 0,6 stopnia a ja zamarzam i jestem w ciężkim szoku... Ale przynajmniej piękne słonko świeci.

Jak nic na dniach będzie śnieg.
Moniaa a o -5 własnie
woda na padoku z 2 cm warstwą lodu, błoto zamieniło się w grudę
pociesza jedynie piękne słonce
No teraz to się łądnie nawet zrobiło i w miare ciepło, ale rano po odskrobaniu szyb w aucie, siedziałam potem i grzałam dłonie bo miałam lekko zamarźnięte🙁
Ja nie chce zimy🙁
W Wawie wieje zimno , ale z ato słonecznie jeszcze kilka minut temu było.

ale przy wczorajszej pogodzie , jak do stajni zajechałam to normlanie mega szczęśliwa byłam że hale do jazdy mamy. Ten zimny wiatr jest straszny
w Krk ziiiimno, ja już w płaszczyku zimowym popylam, i żal że jeszcze bucików nie kupiłam
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się