Jak w temacie. Zamawiała któraś z Was coś z tej strony?
Ja osobiście nie, ale mój chłopak- tak. Raybany aviatory dokładnie. Prawdopodobnie na początku wakacji też będzie robił jakieś większe zamówienie.
A mogłabyś go podpytać jak to dokładnie wygląda? Bo ja szczerze mówiąc mam lekkie obawy zamawiać coś stamtąd, a podoba mi się kilka rzeczy.
Prawie tak samo, jak ebay czy allegro 🙂 Tyle, że licytujesz się z gościem, który sprzedaje towar a nie z innymi kupującymi. Płacił przez paypall. I w sumie tyle.
A jak wygląda z przesyłką? Na niektórych aukcjach jest po 8 zł, to chyba niemożliwe 😲
No właśnie, jakaś tania ta przesyłka. Mam na oku jedną torebkę i kusi, kusi 😀
Trzeba za każdym razem pytać, z tego co pamiętam za okulary (10 sztuk?) płaciliśmy ok 30 zł za przesyłkę.
Niewidzialna, daj znać jak będziesz zamawiała i od kogo, może się zbierzemy, większą grupą =)
dobry pomysł, też bym się dołączyła 🙂
na wizazu troche dziewczyny o tym pisały wcale tak kolorowo nie bywa 😉 radze poczytać edit: przypomnialam sobie że ktoś kiedyś pisal żeby najlepiej na paczce napisać GIFT bo mogą się czepnąć przy kontroli 😉
Ja pisałam 😉 Jeśli zamawia się dużo takich samych rzeczy, żeby na granicy nie odesłali paczki do nadawcy. Mogą się czepnąć o nielegalny handel.