Forum towarzyskie »

NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

powiem tak, zobaczycie swoje paczki jak świnia niebo...po raz kolejny oszukała Was, czy którakolwiek, oprócz Kariny7,  dostała numer nadania paczki o godz. 13😲0?
ja dostałam
A poza tym chyba od wszystkich mam prośbę do modów: żebyśmy byli oficjalnie informowani jak założy nowe konto, bo raczej nikt nei chciałby już stać się jej ofiarą...

W momencie, kiedy zakończycie sprawę na forum, wszystkie konta Patrice zostaną zbanowane na 4 możliwe sposoby.

Ogólnie fajnie by było gdyby ktoś sprawdził kto posiada podwójne konta i je zbanować.

Jakiś czas temu (nie pamiętam dokładnie kiedy - ok. 2 miesięcy pewnie) sprawdziłam wszystkie zarejestrowane wtedy konta (prawie 4 tys. użytkowników). Zbanowałam wtedy kilkanaście kont. Cała akcja zajęła mi 2 dni. Przykro mi, ale nie jesteśmy w stanie powtarzać tego regularnie. Jest zbyt dużo użytkowników, forum rozrasta się z błyskawicznym tempie, nie mamy możliwości sprawdzania każdego nowego konta, a w tej chwili nie ma opcji, które zgłaszałaby nam konta utworzone na znanym już numerze IP. Jeśli są podejrzenia, że ktoś posiada kilka kont, to to sprawdzamy.
no ładnie 😲 wiedziałam!!
napisała ze potrzebuje Anky mist i ze moze sie wymienic na kilka nowych eskadronow napisałam do niej co ma....
jak mi przyslala fotki to mi sie nogi ugiely
Strip in morning light? 😜 brillant petrol 😜 na poczatku sie mega cieszylam ale za chwile na nowo ogladnelam fotki nie pasowalo mi ze kazdy ma inna jakos, ze kazde robione w innym miejscu, napisalam do niej ze ma mi zrobic fotki tych 3 kompletow na jednej focie napisala ze ok ale za kilka tyg bo jest na wyjezdzie.
To jej napisalam ze dla mnie to moze byc przekret wiec poczekam na ta fotke zanim jej wysle mista...
to mi odpisala ,,przekret?"
po tem chyba 3 razy pisala ze kupi odemnie ten komplet pisałam jej ze interesuje mnie tylko zamiana
Dworcika ale tak czy siak dotyczyłoby to tylko osób o stałym IP, więc to chyba syzyfowa praca. Dosyć popularna Neostrada ma na przykład zmienne IP.
To już druga sprawa...
Przebrnęłam przez wątek... uff...

Dziewczynie policja nie pomoże. Tu psychologa trzeba wzywać.
A Patrice ma już bana, czy nie?? Mnie nurtuje jej odpowiedz na pytanie:

Droga Patrice, czy ty w ogóle POSIADASZ te rzeczy, za które miałaś się wymienić z dziewczynami??
Nie posiada... Zdjęcia z internetu brała. A mi ściemniała, że ma dwa brillanty różowe, jak zapytałam czemu dziewczyny dodają to zdjęcie, to ona na to że ma dwa i z innymi też chce się wymienić.
Ja nadal nie mam numeru paczki.
Ciekawe czy pamięta od kogo co dostała, czy nie pomyli zawartości paczek.. o ile jakimś cudem je naprawdę wyśle...
aniaagre, dobrze ze o tym szybko napisałyscie, bo gdyby tak nikt o tym tutaj nie napisał, dziewczynka by sprzedała lub uzywała te rzeczy. Patologia z wybujałą wyobraznia...

Ja pamiętam jeszcze wątek jak jako Tequilla wypisywała o tym, że RYSZARD PEJA to wielki artysta  👍
Mam te rzeczy, już mówiłam, że zapraszam w odwiedziny lub do kontaktu tel, ale zadzwoniła tylko jedna Karina7 z tyyyylu oburzonych...
Patrice wrzuć na luz, ja nie dzwonię bo liczę na to że numer nadania paczki jest prawdziwy i moje rzeczy faktycznie do mnie wyszły. Jeśli nie wyszły to nie omieszkam zadzwonić i na tym nie na pewno też nie poprzestanę.
Szczery  😂 a gdzie ona to tak nawypisywała?  😂
W watku o muzyce  😉

Patrice, Patrice, to juz tylko leczenie :kwiatek:
tak tak tylko lecz sie na nogi bo na głowe już za późno  😁
Ale z drugiej strony dziewczyna zrobiła was w niezłe jajo  😁
Sami się nakręcamy poniekąd i prowokujemy do powstania takich kont i takich tworów jak Patrice. Szczanie po gaciach na widok kolekcyjnego (sprzed stu lat) czapraka eskadrona jest na porządku dziennym, więc tak na dobrą sprawę, to co się dziwić, że ktos pomyślał że zbije interes na takim podatnym gruncie? Podobno okazja czyni złodzieja. Żeby nie było, ja nie usprawiedliwiam w żadnym wypadku zachowania Patrice, tylko tak sobie luźno myślę 😉
Co fakt to fakt 😉
A ja nadal nawet numeru paczki nie dostałam...
a paczki kiedy miały do was dojść? w środe znaczy się dzisiaj?  🤔wirek:
emade, jak wczoraj je wysłała to mało prawdopodobne, że dziś będą.
no właśnie dlatego mnie to zastanawia
Kleptomanka.
A ze strony "oskarżonej" cisza 👀
A ja się nacięłam na laskę z photobloga... możliwe że jest też na re-volcie nie wiem. Wymieniałam się z nią na bryczesy Eurostara białe z pełnym szarym lejem, w zamian za czaprak Eskadrona i kantar... Wszystko niby ok, dzisiaj otrzymałam paczkę i byłam w szoku. Bryczesy mają na gumce napis Eurostar i na tym kończy zgodność z opisem. Wyglądają jak wzięte ze szmateksu za 5zł, mają krótkie leje, pełny szary lej został doszyty do bryczesów i jeszcze gdzieniegdzie się odpruwa, jest sztywny a bryczesy są całe w szarych zaciekach bo pewnie ten lej farbuje w praniu... chciała za nie 90zł na kupno- myślałam że za taką cenę to oryginalne używane Eurostary można by dostać a nie szmatę z doszytym lejem 🤔wirek: przesłała mi zdjęcia i nie było na nich widać tych zacieków i doszytego leja.
Mojej paczki nie wysłałam jeszcze do niej, nie chciałam wtopić jak dziewczyny z Patrice. Odesłałabym jej te bryczesy ale problem w tym, że w piątek mam zawody i były mi one właśnie bardzo na nie potrzebne a niestety nie mam od kogo pożyczyć na ten dzień 🤔 Co byście zrobiły w mojej sytuacji? Może zostawić już sobie te bryczesy a zaproponować co innego na wymianę? Mój Eskadron nie jest wart tych bryczesów 🤔
Do mnie wrocił zwrot paczki w stanie oczywiscie nienaruszonym bo nie dotarł nawet do Patrice ..
Mimo wszystko chciałabym (jak i pewnie wiekszosc) aby Patrice zrobiła zbiorowe zdjecie sprzetu za jaki sie z nami miała wymienić skoro tak zarzeka się że posiada te czapraki, ochraniacze itp.
Andre, jaki to photoblog? Będe sie strzegła.
A tak nawiasem.. to do czego ci na zawody takie bryczesy? Sztywny, odpruwający sie lej.. Ja bym odesłała, po co ci taka szmata jak ona ledwo co 5zł jest warta. Serio 😉
Andre, na pewno nie masz od kogo pożyczyć? muszą być koniecznie te białe? ja bym odesłała . 
Andre odsyłaj, bryczesy ja Ci mogę pożyczyć. Mam amigowskie 72 czyli przedłużane 36 albo 38.  Niech se laska nie myśli
Patrice/Onlyright  to ta sama użytkowniczka  😵 😵  masakra jakaś  🤔 nie było mnie kilka dni, a tu takie rzeczy się dzieją
a byłam zainteresowana rzeczą od Onlyright ( wydawała się wiarygodna, jak czytałam jej posty)
nie wiem jakim człowiekiem trzeba być, by takie rzeczy robić  🤦
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się