Onlyright- i Ty jeszcze mi piszesz Presja, tak o tym właśnie mówię, po co miałabym kraść ? 😵
Po jakiego grzyba robisz kilka nicków? Po co Ci wiedzieć jak bardzo naiwni są ludzie z re-volty, jak dużym zaufaniem darzą innych do tego stopnia by wysłać własne rzeczy, często za ciężko zarobione pieniądze lub odłożone oszczędności? Dlaczego moja droga igrasz z ludźmi, czy jesteś teraz szczęśliwsza będąc przekreśloną na tym forum? Zastanów się bardzo mocno nad tym co zrobiłaś, bo jeżeli nie wiesz to potrzebujesz kontaktu z psychologiem albo psychiatrą - to nie jest normalne zachowanie i piszę to śmiertelnie poważnie.
P.s - temat szmatcholików powinien być od lat 18, albo po szczegółowym wypełnieniu ankiety, bo ludziom się w głowach pier**li od tego.
no właśnie, zastanawiam się. ona Wam odeśle Wasz sprzęt, czy to, na co miałyście się z nią wymienić? bo z tego co pisze tutaj rozumiem, że odsyłać będzie sprzęt, który jej wysłałyście, chyba, że ja już się zakręciłam. 🤔wirek: bo tak to musi Wam zwrócić koszta wysyłki.
Jesteście pewni że onlyright to ta sama osoba co patrice? Pisałam z nią na PW, pisała mi o tym że kupiła źrebaka fryzyjskiego, że stoi tam bo będzie jej lepiej jeszcze w tej hodowli, i z tego co wiem faktycznie ten źrebak został kupiony. Mało tego jest tak jak pisze. Dziewczyna która ma pieniądze na takiego konia, miała by oszukiwać? no masakra jakaś, chyba faktycznie występują tu książkowe zaburzenia osobowości.
Użytkowniczka Onlyright ma w mailu imię i nazwisko użytkowniczki Patrice ;]
kurczę jestem przekonana że ona nawet Waszych rzeczy już dawno nie ma, dlatego tak kręci i kłamie, gdyby miała-to zwyczajnie-ze strachu odesłałaby je "nazad"
Niby nasze rzeczy ma odesłać... A poza tym chyba od wszystkich mam prośbę do modów: żebyśmy byli oficjalnie informowani jak założy nowe konto, bo raczej nikt nei chciałby już stać się jej ofiarą...
szczerze to nie moge juz czytac wypowiedzi tej Patrice/Onlyright itd. co prawda nie wyslalam jej nic, ale chciala mi "sprzedac" komplet anky... jest taka dziecinna i bezczelna ze szlag mnie trafia 🤬 co ty sobie myslisz, ze teraz ujdzie ci to na sucho, tak? bo odeslesz dziewczynom paczki z ich sprzetem (o ile go jeszcze masz)? i nie poniesiesz zadnych konsekwencji swojego dzialania? przestan tu pisac "prosze nie oskarzajcie mnie pochopnie" lub "wysle te rzeczy i nie bedzie zadnych podstaw do tego zeby mnie oskarzyc" bo po 1 to nie sa oskarzenia "pochopne" - proba wyludzenia sie odbyla, samo wyludzenie NA SZCZESCIE nie doszlo do skutku (choc tak naprawde nie wiemy jak sie sprawa zakonczy, mam nadzieje, ze na plus dla revoltowiczek). niby nie chcialas nic ukrasc, a po co ci bylo tyle kont? z kazdego cos innego chcialas "sprzedac" badz sie "wymienic". zal mi cie, jak nie masz pieniedzy to sprzedaj "swojego konia" (teoretycznie, bo w praktyce jak jest - tez nie wiemy). i prosba do re-voltowiczek - NIE ODPUŚCIE JEJ!!!!!!!!
Dziewczyny które zostały oszukane, rozumiem że chcecie jak najszybciej odzyskać swój sprzęt ale nie zastnawia was to czemu chce odesłać wam wasze rzeczy a nie te za które proponowała wymiane? 😉
buhahaha, pozostaje tupnąc nóżką na koniec niezadowolonej pannicy, że się "biznes" nie udał. Oj dziewczyny współczuję Wam dylematu co z fym fantem dalej zrobić.
ja dostałam wiadomość,że wszystko wysłała, tylko moja paczka jeszcze nie, ale dziś wyśle.. patrice, nie zapomnij zwrócić mi za przesyłkę!! Nie zamierzam dokładać do Twojej głupoty!!
Mnie osobiście nie oszukała,ale chciała jako NikaG. Podała mi też swoje dane i numer konta, na moje pytanie czy wyśle za pobraniem odpowiedziała, ze nie, bo będzie musiała czekać na kasę a paczki często wracają. Potem Majeczka ją przycisnęła i przyznała się , napisała też, że już w życiu nie pojawi sie na forum bo jej wstyd, itp itd.
Ale tak btw o 13 miały być numery nadania paczek, gadała też przedtem że ma zdjęcia Waszych rzeczy i je wrzuci.
dowiedziałam się..ze dziewczyna naprawdę chciała się tylko wymieniać,ale jej rodzice o tym nie wiedzieli.Więc jak się dowiedzieli to zabronili jej jakiejkolwiek wymiany,na jakiś jej sprzęt.Ponieważ to oni jej kupują i zamawiają na e-Bayu.No i,że już nie będzie tak robić.Będzie kupować tylko na allegro i w sklepach.No i jaka ona jest głupia itp.
takie srutu tutu wiecie,jak to gówniara się tłumaczyła...
sorry ale nie wierzę żeby dziecko jeżdżące w szkółce miało te wszystkie czapraki nawet jeżeli jej rodzice kupują w kosmosie.. dziwi mnie tylko fakt, że ona dalej idzie w zaparte i co rusz wymyśla nowe wersje 😵
tak czytam i czytam i uwierzyć nie mogę, że to się dzieje naprawdę 🤔 nie wiem kim trzeba być, żeby cos takiego zrobić, a do tego tłumaczenia rodziców są co najmniej nie na miejscu 🙄
Chyba nie zostawicie tego tak? Nawet jak paczki do Was dotrą, to sprawę trzeba zgłosić. KONIECZNIE!!! Niech ma nauczkę, że za głupotę sie płaci
ja miałam dostać nici lemon i brillanta różowego 😉
ale jeśli rodzice jej kupuje na e-bay'u itp i ona ma ten sprzęt to jeśli się z nami dogadała na wymianę wymienić sie powinna (jeśli oczywiście to ze rodzice jej to kupili tez jest prawdą :P ) a to czy rodzice to kupowali czy nie mnie szczerze mało interere ..
Magda a myśli,że mnie to interesuje;p mi dla Gandi na wymianę miała dać komplet carbon geli i dwa brilanty eskadrona.Miała 2 komplety carbon geli M iL:/
Ja miałam dostać brillanta różowego.. Ciekaw ile ich ma 👀 masakra, ta laska myli się w zeznaniach co 5 minut, wczoraj twierdziła, że moja paczka do niej nie doszła, a dziś mi napisała, że wszystkim już odesłała tylko mi nie zdążyła, ale jeszcze dziś to zrobi.. Patrice, poproszę o numer nadania paczki.. jutro sobie sprawdzę czy już jest w drodze 🏇