Forum towarzyskie »

NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

Alabamka do przewidzenia że ta montezuma trzyma z Alą... Klami stoi w Sopocie wiec może ona? nie wiem.

też jesteś z Trójmiasta, wiec może sama się pofatygujesz zamiast wysyłać innych?  😵  🙄
kate Klami raczej jest pełnoletnia,a alabamka ma 13lat...uważam,że to ma dużo do rzeczy
Incognito,
napisała to Bay a nie Alabamka. Pieniądze straciła Pianissima, więc...?
Poza tym, jak można kogoś wysyłać, żeby walczył o odzyskanie pieniędzy kogoś kto sam nie uznał tego za stosowne? chyba was bardziej bolą te stracone pieniądze niż samą Pianissimę, więc...
kate wybacz pomyliłam osoby 🤣 no tak masz właściwie rację 😉
A temat jazdy do panny A.W. rozkręciła i podniecała osoba chcąca uchodzić za niewinną
[quote author=_kate link=topic=5367.msg607135#msg607135 date=1275495518]
Alabamka do przewidzenia że ta montezuma trzyma z Alą... Klami stoi w Sopocie wiec może ona? nie wiem.

też jesteś z Trójmiasta, wiec może sama się pofatygujesz zamiast wysyłać innych?  😵  🙄
[/quote]

Nikogo nie wysyłam 😉 Ale A.W. mnie nawet nie kojarzy, ja kojarzę ją ale nie moge nic jej powiedzieć, bo sie po prostu... nie znamy  😉 I nie wysyłam nikogo na żadne misje. Ale Klami stoi z nią w tej samej stajni, jest pełnoletnia i mówię że JĄ MOŻNA BY POPROSIĆ, bo Alabamka mówiła że nikogo stamtąd nie zna 🙂 Może melise zaparzyć? 😉
Słuchajcie,
niech zajmą się tym osoby zainteresowane, bo jak narazie to my bardziej przeżywamy tą sprawe niż oni.
Tak samo było właśnie z tymi laskami z fbl, ja miałam im pomóc, one to olały, to ja się napraszać też nie będę.
to dokladnie nie byly 4 tysiace ale sprzet nowy w przeliczenie by mniej wiecej tyle kosztowal... a z pieniedzy to moze 200 , 300 zł?

Też niezła z Ciebie numerantka...
To ja straciłam 20 tys. jak mi Pani wjechała w Matiza - "no w przeliczeniu na nowego", co z tego, że miał 10 lat!
[quote author=BaŚ link=topic=5367.msg607636#msg607636 date=1275546454]
to dokladnie nie byly 4 tysiace ale sprzet nowy w przeliczenie by mniej wiecej tyle kosztowal... a z pieniedzy to moze 200 , 300 zł?

Też niezła z Ciebie numerantka...
To ja straciłam 20 tys. jak mi Pani wjechała w Matiza - "no w przeliczeniu na nowego", co z tego, że miał 10 lat!
[/quote]

od razu mowilam ze o byl sprzet tyle warty, a potem ktos przekrecil na pieniadze (na ktorejs stronie nie pamietam juz kto) i tak wyszlo, a sprzet byl jak nowka (wymienialam gdyz mialam duzo za duzych rzeczy ktory nie pasowal mi na konia) 
Napisałaś: "no mnie laska oszukala na 4 tysiace (jak nie wiecej gdyz tyle warte byly przedmioty) " 

Z wypowiedzi każdy wyciągnął wniosek, że zostałaś oszukana na 4 tys.
Likier, mów za siebie:P ja tam od razu zrozumiałam że chodziło o przedmioty tyle warte (co zresztą wynika z nawiasu), co dla mnie nie zmienia faktu, że to sporo sprzętu, który sprzedany normalnie mógłby jej zafundować nowego konia. więc tak czy siak bym nie popuściła. Także nie rozumiem czepiania się pianissimy że ściemnia że chodziło o kasę, bo (jak widać po nawiasie!) od początku pisala jak bylo.
przedmiot jest wart tyle, za ile go sprzedalismy. czyli jak sprzedala za 300 zl to ktos ja oszukal na 300 zl a nie na 4 tysiace, no litosci.
mnie z jej wypowiedzi wynika, ze sprzęt był wart ok 4 tys, a w tym (lub oprócz tego) wisi jej KASĘ 200-300 zł
Bay
jeśli nie dostrzegasz idiotyzmu swojej wypowiedzi, to ja się poddaję. Nie lubię tłumaczyć, dlaczego białe jest białe.
mnie z jej wypowiedzi wynika, ze sprzęt był wart ok 4 tys, a w tym (lub oprócz tego) wisi jej KASĘ 200-300 zł

Dokładnie
Aha.
Ale nie tylko ja tak zrozumiałam.
Tak czy siak, czy to 100 zł czy 4000 zł, sprawe traktować należy tak samo.
Dostałam odpowiedź z fbl. tej znajomej Alicji. Poprosiłam o to aby przeslała mi skan potwierdzenia nadania paczki skoro wysłała paczkę.
Naskoczyła na mnie na jakiś temat moich notek czego w ogóle nie rozumiem  i podała numer telefonu i Alicja podobno prosiła o jak najszybszy kontakt.  😁
edit: zadzwonię w poniedziałek żeby nie psuć sobie weekendu  😵
co do psianissma.. ja zrozumialam, ze ws przecie cie oszukala na 4 tysiace, ale nie wiem jak mozesz uzywany sprzet przeliczac na nowy... a co do kasy to skad ci sie wzielo 200-300zl, jak sama pisalas, ze wlozylas w kopercie jej do paczki 800zl? to ja juz nic nie wiem...
Katja z tego co pamiętam to w wątku gdzie prosiłaś o pomoc też nie mozna było się niczego dowiedzieć, bo wszytko było tak zagmatwane czy wymyślone. 😎
lockmittel to wyzej bylo do pianissima nie do ciebie  😎

a w watku o ktorym mowa to raz ze jest zamkniety , a dwa z mojej strony nic nie bylo wymyslone, a 3 to ze bylo zagmatwane to moze dlatego , ze ciezko tak dluga historie na forum opisac, bo zawsze sie robia nieporozumienia, ale to juz zamkniety przedzial  😎

moj post powyzej napisalam po to, aby sie wlasnie dowiedziec co i jak, bo stracilam rachube.
słowo napisane w Internecie nigdy nie zniknie. 😎

ale dla mnie to EOT. 😉
a i owszem, ale odpowiednio przeczytane bedzie jasne. dla mnie tez EOT , niepotrzebnie zaczety  🚫 wogole, no ale coz poradzic, niektorzy nie zrozumieja nigdy  😎
Katja z tego co pamiętam to w wątku gdzie prosiłaś o pomoc też nie mozna było się niczego dowiedzieć, bo wszytko było tak zagmatwane czy wymyślone. 😎

Kiedy ja jej to przypomnialam no i kazdy inny to zawsze zakrywa sie tym ze jest to zamkniety przedzial, ale bylo tez sklamala i tez byla jatka. Ale to katja tak ze od niej na 3 w bok.  😵
taaaak  😎 
Odezwał się do mnie "chłopak Dominki" (equi.dream) z prośbą o numer konta, na który ma mi zwrócić pieniądze.
Myślicie, że jeszcze się odezwie na forum? (equi.dream)
A coz zrobila eqie dream?  😲
Adrianna jak zawszę zorientowana  😁 przeczytaj jakieś 5-6 ostatnich str.  😉
adrianna, poczytaj trochę wątek :P
Ok. Wiele mi pomogla, tez troche bylo interesow, stad moje zdziwienie.  🤔
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się