Forum towarzyskie »

NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

Gdyby mnie oszukano na 4 tyś. to długo bym się nie zastanawiała, wsiadłabym w samochód i nawet na drugi koniec Polski pojechała spotkać się z nią i chciaż próbować odzyskać swoją kase.
Ja już tak przykładowo to podałam. Chodzi mi o to że jak ktoś się nie wkurzy i nie podejdzie do sprawy poważnie to nikt mu nie pomoże.
No właśnie,
laski ruszcie tyłki i załatwcie to!!!

Najpierw osobiście, a jak to nie pomoże to sąd/policja, czy ktoś tam inny...

pianissima2003, to ty widzę hojna jesteś  skoro nic nie robisz za 4 tys... Ja bym tam do niej pojechała i...
pianissima2003 - 4 tys?!?!?!?! masakra... w życiu bym nie popuścila! przecież za 4000 to można konia kupić! świetne siodło! panele do 200 m domu! (:P) oj sporo kasy to jest...
No właśnie  🙄
pianissima2003 4 TYSIĄCE?! Boooże. Przez rok nic nie zrobiłaś? Ja bym przyjechała i udusiła dzi...ewczynę!!! Ja Alę W. znam z widzenia, tzn. np w Owczarni była, w Sopocie ją często widzę. Moge do niej podejsc, ale to przecież bez sensu... "Zgadałam się z XYZ z revolty, mówi że ją oszukałaś na 4 tysiące." Pewnie dziewczyna na mnie popatrzy, zrobi minę " 🤔 " i pokaże  🤔wirek: ... ale nie popuść jej!!!

Alabamka 270 też dużo. Może nie jak 4tys. ale sporo kasy. Ja jestem z Gdyni, ale nie mogę chyba nic zrobić... Jak niby ta A.W. ma mi uwierzyć? Przecież sie wszystkiego wyprze.

Chamówa mała...

Ale z Alą W. trzyma się, no bynajmniej robi zdjęcia, ciągle i sporo www.montezuma.fbl.pl

Nie odpuśćcie!
Ja jakbym ją znała to bym podeszła przy znajomych jej i narobiła wioski... Bym opowiedziała, że oszukała ludzi itp.

Oglądam zdjęcia na tym photoblogu i ta Alicja, to wygląda na takiego miłego pulpeta, a taka patologia  🤔
🚫 a stoisz w Sopocie??
Ja napisałam do tej jej znajomej na fbl. co robi jej zdj. Zobaczymy co z tego wyniknie... ale raczej nic  🤔
edit:odpisała i mówi, że to bezpodstawne a Ala dawno paczki wysłała  😵
Bay, ja jestem z Olsztyna. Mnie sprawa nie dotyczy, mnie nie oszukała, chociaż chciała...

Ja po prostu nie ufam ludziom w interesach. Nie kupuje od nieznajomych tutaj, na allegro uważnie dobieram sprzedawców, NIGDY nic nie wysyłam, zanim nie dostanę pieniążków itp.
Alabamka do przewidzenia że ta montezuma trzyma z Alą... Klami stoi w Sopocie wiec może ona? nie wiem.
Pojedzcie osobiście, co Wam szkodi? Ja bym nie odpuściła... 4 tys zwłaszcza..
Likier ja niestety nie mam jak  🤔
1. strasznie dziwne, ze tak latwo jest przelkac oszustwo na 4 tysiace... ja bym wyszla z siebie, stanela obok o jednym susem byla u tej panny..

2. jak wymyslicie jakis plan to moze na pw sobie go podajcie, bo przeciez ta dziewczyna tez to moze czytac wszystko co tu piszecie.

3. powodzenia w wyjasnianiu!  😀
Ja na razie próbuje od tej znajomej fotografki pani Alicji wyciągnąć skan potwierdzenia nadania paczki do mnie. Jeśli nie będzie podrobiony ( co podobno pare razy miało miejsce  😲 ) to pójdę się kłócić na pocztę ale coś mi się nie zdaje aby tyle paczek zaginęło akurat od niej  😵
Coś mnie tknęło aby się pokłócić z nią  😁
Stałam z nią w jednej stajni, już wtedy  [1,5 roku temu] zaczynały się dziwne numery typu: nasz sprzęt w jej pace.. Nie wiedziałam, że robi aż tak wielkie przekręty w necie. Niestety ona jak i jej rodzinka są bardzo specyficznymi ludźmi, chyba wirtualnie nic nie wskóracie... Mogę się podzielić nr gg i telefonu, ale to chyba niewiele da.
Alabamka- w razie zaginięcia paczki może działać tylko nadawca, gdyż to on zawiera umowę z pocztą
Jeśli jest podrobiony, to pójdź na pocztę z wydrukiem lub niby numerem nadania który będzie podany... Podrobienie dokumentów można jej udowodnić, gorzej z paczkami...

Zainteresowanych zapraszam z mailem na pw, wyślę Wam jej "przelewy" 😀

rewir
, ja mam numer telefonu, nawet matki.. Przez tel mnie olała i broniła córeczki..

A pamiętacie osobę o nicku na allegro darmowe-pulsary, co kupowała od wenus derki i sprzedawała droŻej z innym opisem, jako inne derki itp? To także ALICJA.
masakra z tą dziewczyną. Jestem w szoku. :/
4tys -nie popuściłabym
masakra z tą dziewczyną. Jestem w szoku. :/
4tys -nie popuściłabym

a ja popuscilam, gdyz tez jeszcze jestem nie pelnoletnia, moj ojciec do niej dzwonil, a ona grzecznie z opanowaniem mowila ze nic nie wie i ze wyslala paczki, ojciec nawet jej grozil ze jak nie wysle rzeczy to tam pojedzie i zrobi jej rodzicom awanture a ona wyslala jakies stare szmaty, to moj ojciec sie wkurzyl i chcial sie uniesc z "honorem" jak to nazwal i odeslal jej ta paczke z kartka ze niech nie wysyla nam takich szmat
Gdybym ja straciła 4 tys,  nawet teraz, gdy jestem dawno pełnoletnia, to moi rodzice najpierw by uznali mnie za idiotkę, że tak się dałam wrobić, a potem by tam pojechali ze mną i to załatwili...

moj ojciec do niej dzwonil, a ona grzecznie z opanowaniem mowila ze nic nie wie i ze wyslala paczki, ojciec nawet jej grozil ze jak nie wysle rzeczy to tam pojedzie i zrobi jej rodzicom awanture

powinien tam pojechać jak tak groził jej.
w końcu to są duże pieniądze.
Mogłaś sobie nowego konia kupić 😵
Cierp1enie no tez tak sobie pomyslalam...  🤔wirek:  😉
A pamiętacie osobę o nicku na allegro darmowe-pulsary, co kupowała od wenus derki i sprzedawała droŻej z innym opisem, jako inne derki itp? To także ALICJA.

O, no proszę. A ja tą sprawę zgłosiłam Allegro i nie wiem, czy w końcu coś z tym zrobili. Pisałam też do kupujących i wiem, że dzięki mnie kilka osób zrezygnowało już po wylicytowaniu
Laska ma tupet  🙄
ja chcialam tylko zglosic ze wlasnie dostalam ZWROT SWOICH PIENIEDZY od Equi.Dream 💃
brawo Zairka  😅
Dokładnie Zairka 😀

a tak na marginesie to wypatruj listonosza 😀 Nie wiem czy dotrze przed bożym ciałem, ale bądź czujna 😉

4 tyś w życiu bym nie popuściła. Zwłaszcza że jest tu kilka osób które ją zna i też może jej syfu narobić. Tylko trzeba być upartym i nie odpuszczać
to dokladnie nie byly 4 tysiace ale sprzet nowy w przeliczenie by mniej wiecej tyle kosztowal... a z pieniedzy to moze 200 , 300 zł?
😵 To w końcu ile?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się