Sorry, ale umówiłyśmy się, że wyślesz bryczesy o 16. No tak czy nie!? i co? wysłałaś? Jak się dowiedziałaś rano, że paczka ode mnie poszła to miałaś mnie w głębokim poważaniu.. Pisząc, że bryczesy SPRZEDAŁAŚ KOMUŚ INNEMU. To uczciwe nie jest. I nie interesuje mnie w tym momencie kto dał ci za nie więcej, ale o sam fakt, że umówiłyśmy się już i wszystko było dogadane i dopiero po mojej wysyłce ogłowia (o czym wiedziałaś, bo ci napisałam), zaczęłaś robić problemy.. Dla mnie to zwykłe chamstwo. Tłumacząc się na koniec: "Takie jest prawo rynku". No moja droga. PRAWO RYNKU to jest prawo rynku, a UMOWA to jest UMOWA. Skoro już wszystko było ustalone to nie wyskakuj mi tu z prawem rynku. Mogłabyś mi tak napisać w momencie, kiedy jeszcze nie wysłałam ogłowia. No bo ja rozumiem, wyższa oferta itd. Ale nie wtedy, kiedy po mojej wiadomości o wysyłce paczki robisz takie rzeczy. Zastanów się czasami.. Ale dalej, gwoli wyjaśnień - NIE, nie mam zamiaru NICZEGO już od ciebie kupować.
jakbym tak na kazdego odp miala czekac to bym nie sprzedala NIC!
Powodzenia... z takim podejściem to ty i tak NIC nie sprzedaż bo zrazisz do siebie ludzi. To jest paranoja ,skoro umawiasz się na wysyłkę to NIE MASZ PRAWA (moralnie oczywiście) sprzedać rzeczy komuś innemu nawet jak da więcej. To JEST nieuczciwe i jak najbardziej powinnaś wylądować na liście. Prawo rynku kochana mówi że "zadowolony klient zawsze wraca". Twoi klienci zadowoleni nie są. Osoby czytając wątek raczej też ( ja np nic od Ciebie nie kupie bo nie handluje z nieodpowiedzialnymi użytkownikami).
Boże, dziewczyno idź się leczyć, hydroxyzynę kup, cokolwiek, tylko wyluzuj troszkę. krytyka boli? No boli faktycznie, ale żeby sięgać po zagrywki w stylu "rzućcie mnie na stos"? Serio? 😂
Co za bulwers ja nie mogę.. W nosie mam twoje tłumaczenia.. Nie interesuje mnie kto ci dał więcej. Czy ty tego nie rozumiesz? nie możesz tak oszukiwać ludzi! Tak jak mówi emptyline, weź sobie kup coś na uspokojenie.. Fakt, idź się leczyć.. Co ja mam o tobie teraz myśleć skoro TUŻ PO mojej wiadomości, że wysłałam do ciebie przedmiot TY mi mówisz najpierw, żebym dopłaciła (bo byłaś pewna, że nie dopłacę), a jak już wzięłam cię pod włos i powiedziałam, że dopłacę to powiedziałaś, że bryczesy sprzedałaś komuś innemu, bo dał ci więcej.. weź mi nie wyjeżdżaj z tekstem "prawo rynku" bo udowadniasz teraz, że nie masz o tym żadnego pojęcia! Wiesz, gdzie dzwonią, ale nie wiesz, w którym kościele.. Żałosna jesteś..
EDIT: A ja kasowanie postów to chyba ban czy tam ostrzeżenie jest? 🙂
A tam jakieś kretyńskie tłumaczenia jak to ma w zwyczaju 🙂 Nic nie straciłaś Nigna 🙂 Generalnie jest wielką ofiarą losu i to wszyscy na nią najeżdżają, a ona nie bardzo wie, dlaczego..
Obserwowałam jej sprzedaż na FB. Od razu wiedziałam, że coś będzie nie tak bo za dużo osób było zainteresowanych a ona nie informowała publicznie kto kupił!
A stad ze jesli nie oszukalas na kase to nie powinno ciebie byc na liscie. Poki nie wyjasnisz tego z ciska, to dla wielu osob nie bedziesz wiarygodnym uzytkownikiem. zreszta jak sie wbije twoj nick w wyszukiwarke jeszcze pare rzeczy wyskakuje, dla tego ciebie tak skojarzylam od razu.
Haha a co wyskakuje? ;] spoko, załatwię z ciską, a w ogóle to było daaawno temu.. A poza tym my tutaj rozwiązujemy sprawę oszustw agam, a nie moich. Po prostu czuję się oszukana przez nią i tyle. A jej tłumaczenia były i są po prostu śmieszne.
Dawno, niedawno, nie ma roznicy. Ja tu nikogo nie bronie, to bylo tylko moje przypuszczenie ze ktos moze sie rozmyslic miec z toba interes, bo wczesniej nie popatrzyl na liste. I tylko zwracam twoja uwage na to, ze sama nie wszystko masz wyjasnionie, przy okazji jak juz i tak zawitalas do watku.
agam, nie sądzę być znalazła tu jeszcze kupca 🤣 Chrzanisz o prawach rynku. Twoje prawo, jako osoby prywatenej- wybranie dowolnego z chętnych kupców. Ale twoim obowiązkiem jest dotrzymanie zawiązanej umowy. Imo powinnaś się znaleźć na liście, na czerwono.
jakby się znów tworzyła lista nieuczciwych to proszę o wpisanie użytkowniczki stewa. Nadal nie mogę doprosić się zwrotu kasy za bryczesy niezgodne z opisem.. 🙁
Czy ktoś ma kontakt z użytkownikiem Markiziowa? Mam nadzieję, że szybko usunę tą wiadomość z tego wątku bo sprawa się wyjaśni, ale na dzień dzisiejszy wygląda tak, że wpłaciłam pieniądze 12 września, 14 dostałam wiadomość, że ochraniacze już są wysyłane i do tego czasu nic nie doszło. Kontakt zero. Nie odpowiada na pw i na @.