Forum towarzyskie »

NIEUCZCIWI RE-VOLTOWICZE

Jezunia dziewczyny....czytam i czytam i aż dowierzyc nie mogę!!! Sama jakis czas temu chciałam od niej kupic pad stripe in ten biąlyz szmaragdem no ale co do ceny się nie molysmy dogadac i widzę ze moze nawet dobrze ze nie wypalilo toto...

Zairka nie popuszczaj ciągnij g....re do odpowiedzialnóści i zwrotu kasy!!!!

też sądze że powinniśmy miec jakiś system * -powiedzmy oceny użytkownika przez innych forumowiczow....

No ale ja nie mogę...co za złozony i przebiegly plan na wyludzeie pieniedzy......Jak ja lubię jak ktoś robi sobie sra w wlasnym ogródku  🤔wirek:
A nie spróbowalibyście z czymś takim jak nakaz zapłaty? Ja to stosuję wobec nieuczciwych klientów. Przecież macie dowody wpłat - czyli dowody na zawarcie umowy. Laska się z umowy nie wywiązała, więc chcecie zwrot kasy. I tutaj nieważna jest suma - nawet 20 zł w sądzie nie jest problemem. Ja się upominałam o kwoty od 50 zł nawet. Koszt nakazu jaki ponosicie -do zwrotu potem minimalny to 35 zł bodajże. Uderzyłabym w tą stronę.
Idzie się do sądu - bierze druki nakazu, wypełnia się (ja wypełniałam sama bez prawnika, filozofia to nie jest), sąd wydaje nakaz zapłaty bez jakiejkolwiek rozprawy. Ba- w jednym przypadku nawet nie miałam potwierdzenia, że kobieta odebrała wystawione przeze mnie rachunki, bo unikała listów poleconych ode mnie, a sąd i tak wydał nakaz zapłaty. I z tego, co wiem, nie trzeba być firmą, żeby taki nakaz otrzymać.
Pokemon nawet nie wiedzialam ze takie cos jest 🤔 ale mimo wszytsko komu ja mam to wyslac?
jezeli podala mi tylko nr konta i ,,imie i nazwisko" kolezanki i jak sie okazalo imie (KArina) jst bledne tylko nazwisko sie zgadza...
mam tez dane jej ale jak udowodnic ze ona w to zamieszana 🙄
Adres musi być prawdziwy. Nazwisko też. Mi zdarzyło się wystawić nakaz zapłaty na 4-letnie dziecko. O czym nawet nie wiedziałam, bo mamusia przezornie podała dane dziecka w gabinecie.
Musicie zdobyć jej prawdziwe dane, niestety.
Wszyscy wpłacaliście na jedno konto?
A osoby które JEJ wysłały paczkę, mają taki sam adres??

Zairka, wysłałam Ci pm 🙂 :kwiatek:
Ja też mam z nią problem. Ale wydaje mi się, że mam jej prawdziwe dane (ale oczywiście tylko wydaje) Napiszcie czy mogę je tu wstawić. W takiej sprawie myślę, że nie powinno być problemem ujawnienie ich.
episode, może lepiej do Zairki, bo ona się tym zajmuje 🙂  :kwiatek:
Moim zdaniem nie ujawniajcie - skonsultujcie między sobą. No właśnie, jak ktoś wysyłał paczkę i paczka została odebrana, to raczej będzie miał jej adres. A jak nie i pozew dostanie jakaś jej koleżanka, to też dobrze  😂
No właśnie albo jej adres albo jej koleżanki... Tzn. ulica dom itp. muszą być poprawne, skoro paczki doszły... Ewentualnie imie i nazwisko
dziewczyny problem jest taki ze ja ostatnia transakcje ta na 200zl mialam teoretycznie z jaas jej kolezanka dala mi tylko nr konta imie karina i nazwisko
okazalo sie ze przelew poszedl bo zgadzal sie nr konta i nazwisko z tym ze to konto jej chlopaka....
adresu nie mam- na te konto ktore przelewalam..

dane do niej poprawne tez mam

UWAGA
dzwonilam wlasnie do miejsca jej pracy-okazalo sie bylego
tam tez narobila sobie ladnego smrodu, powiedziala kobiecie ze idzie do szpitala na dlugo po czym dowiedziala sie ze zmienila prace 😵
najlepsze jest to ze poginelo im kilka rzeczy m.in prawei nowe ochraniacze skorzane, i troche starsze....
wiec dziewczyny wychodzi na to ze wasze ochraniacze sa  chyba kradzione i was tez w konia zrobila jak sprawa dojdzie do skutku to pewnie trzeba bedzie je oddac 🤔

mam juz nazwe miejscowosci w ktorej teraz pracuje i tam jak dostane nr tez zadzwonie
To widzę grubsza sprawa, czyli w grę na serio może wchodzić ten "plan" wzbudzenia zaufania na forum, by potem zrobić taką jazdę...  Szok  😲
O ja pierzielę....A a wam powiem że w tej chwili np. od nowych i niezbyt znanych mi kupujących wolę brać zaliczke na towar któy mam dla nich załatwiac nawet jesli później bedzie miec miejsce odbiór osobisty - Po prostu boje się ryzykowac.

Cała sytuacja jets dla mnie  nie do pojęcia -  No już słów mi brakować zaczyna...na tą glupotę.
po tylu i takich informacjach  poszlabym na policje i zadzwonila do nowej pracy z tymi informacjami, jesli laska studiuje uczy sie donioslabym takze do szkoly/uczelni
😲
Pokemon
dzięki wielkie za taką informację! Wielu osobom się przyda, dobrze wiedzieć  :kwiatek:
UWAGA
nasza niedostepna EQUI.DREAM logowala sie wczoraj na re-volte 😵
zadnego odzewu...

karla taki mm zamiar zadzwonic do nowej pracy tylko musze znalezc jakis kontakt, do zadnej szkoly, uczelni nie chodzi bo skonczyla juz technikum hodowli koni w zarnowcu

asds niby tak, ale ja sobie nie wyobrazam wzaic zaliczki np. od Ciebie, Likier, Cierp1enie, Burzy, Sierry itd...
natomiast od jakis ,krzakow" to tak

ostatnio Iskierkaa93 negocjowala ze mna cene ochraniaczy, zeszlam jej z ceny tydzien bez kasy i zadnego kontaktu, napisala do niej czy kase przelala a ona na to odpisala mi
sory nie wezme ochraniaczy, mam wazniejsze wydatki 😲 cycki mi opadly napisam jej ze jest niepowazna to mi odpisala
,,bywa" 🤬
mam nadzieje ze nie dostane ostrzezenia za ujawnianie PW ale ten ostatni tekst bywa poprostu mnie zabil i chyba pokazal na ile osoba jest powazna

teraz juz bede pisac kazda taka sytuacje zeby potem nie pluc sobie w brode...
Ludzie to mają bez kitu na bani... Widzę że tu trzeba niezłe śledztwo przeprowadzić ;/
Zairka, bardzo Ci dziękuję, właśnie zwolniłaś mnie  z obowiązku trzymania dla tej samej dziewczyny ochraniaczy od około miesiąca.
[quote author=Bay link=topic=5367.msg600600#msg600600 date=1274978336]
"hektor" to chodzi o Alicję W. ? Oszukała kogoś?

Np. mnie  :/ Ale na fbl... Trochę się dowiedziałam ale niestety sama nic nie zrobię a rodzice nie chcą się mieszać, więc sobie spokojnie mojego sprzętu używa od 2-3 miesięcy  🙄
[/quote]

masz jej adres to ja bym wysłała do jej rodziców list
Właśnie znalazłam w skrzynce jakies pw od equi_dream... I bez kitu w życiu bym jej o nic nie podejrzewała. Wydaje się być jak najbardziej w porządku osobą. Wiem ze coś ode mnie kupowała (może z hooksa??) i nie miałam problemów.

Cierp1enie wątpie żeby to coś pomogło.
Rodzice nie zainterweniują.
UWAGA
nasza niedostepna EQUI.DREAM logowala sie wczoraj na re-volte 😵
zadnego odzewu...

pewnie czytała co tu piszecie o niej
no ba...Pewnie pierwszy wątek do którego zajrzała 🙂
Dodam, że z postów wynika, iż laska planuje studia - info na przyszłość. I najwyraźniej mieszka w stajni, w której stoi jej koń.

A ktoś z revoltowiczów ma z nią kontakt na żywo? Ciekawe co powiedziałaby na spotkaniu w 4 oczy..,.
A ktoś z revoltowiczów ma z nią kontakt na żywo? Ciekawe co powiedziałaby na spotkaniu w 4 oczy..,.

Likier mówisz o Equi_Dream? Zairka pisała że jakieś jej koleżanki się do niej odzywały, ale że raczej do pomocy i interwencji skore nie są ;/
xxagaxx, tak...  A może ktoś ze "starych" i zaufanych revoltowiczów ma blisko do niej?
Kochani 💃 💃
napisala do mnie sms-a, oddzwonilam do niej i- Rozmawialysmy
oczywo=isci wszytskiego sie wyparla,
wszytsko bylo przypadkiem, zbiegiem okolicznosci.. whateverpowiedziala ze postara sie zalogowac jak bedzie miala dostep do netu wszytskim wszytsko wyjasnic, w kazdym badz razie kase mi odda bo ponoc bank sie pomylil (albo ta kolezanka podala nr konta jej faceta :icon_rolleyes🙂 i kasa jest na koncie jej chlopaka,
ktory o niczym nie wiedzial dlatego rozmawial ze mna przez telefon i powiedzial ze nic nie wie i nie zna jej....
kase bede miec
kazdemu ,,oszukanemu" moge na PW podac nr telefonu aktualny do niej
zmienil telefon bo ponoc w orange nie miala zasiegu w nowym miejscu pracy...
notabene byla jak zawsze przesympatyczna 😉
Oby się wszystko wyjaśniło  :kwiatek:  😅
może się wystraszyła czytając tutaj
Jeśli te ochraniacze były kradzione to będzie problem ze zwrotem, ponieważ już ich nie posiadam...
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się