Iglakiem czyścić się da, ale te mosiężne włosie mnie jakoś nie przekonuje 😁 wydaje mi się ostre. Nie niszczy się szybko ta szczotka? Włosie się fajnie trzyma 😉? Mój koń lubi się osierścić w zimę i wiosną wyczesywanie tego zwykłym zgrzebłem długo trwa. Może jednak skuszę się na tego Mustanga skoro tak zachwalacie 😁
Andre jest i nie jest ostre 😉 ja przecignelam sobie ta szczotka po rece i nic mi sie nie stalo, zadrapan tez nie bylo, ot zaczerwienione. wiec mysle, ze skora konia tez to spokojnie wytrzyma (no chyba ze jest wrazliwcem, ale to inna para kaloszy). szczotka szybko sie nie niszczy (ale chyba wszystkie szczotki Haasa maja to do siebie, ze kupujesz je raz na kilka dobrych lat), dobrze lezy w dloni (mustang akurat jest w 3 rozmiarach: dzieciecym, damskim i meskim,, wiec latwo dobrac cos pod siebie) 😉
Edytka potwierdzam, Haas ma zajebiaszcze szczotki 😀 długo utrzymują "pierwotny stan włosia" (: strasznie solidne. moja przeżyła nawet przejechanie samochodem 😂
Uważam z terminami ważności preparatów i leków, ale w sumie nic chyba nie będzie. w końcu to tylko coś do użytku zewnętrznego, poza tym producent zawsze podaje chyba wcześniejszą datę ważności niż ta faktyczna. Danke! :kwiatek:
(Chociaż i tak przed chwilą miałam bardzo sensowny wykład o tym, że Manusan wcale taki dobry nie jest 🙂 )
Sznurka,MsCarmen ja wiem, że haas ma zajebiste szczotki, sama mam kilka i są najlepsze z najlepszych 🙂 tylko ciekawa byłam jak wygląda sprawa szczotek do pyska :kwiatek:
Burza rękawice mattesa mam, ale moja emerytka kocha kąpiele błotne, a mattes grubej skorupy z błota nie sciągnie 😉 z kolei iglaki czy szczotki do zaklejek są za ostre, więc szukam czegoś pośrodku 🙂
Darolga jasne 🙂 po terminie ważności jego działanie może być słabsze, więc na grude czy do mycia rąk przed operacją już by się nie nadawał. ale do prania szczotek, kantarów i czapraków jak najbardziej 🙂
2) szukam fajnej i dobrej (tzn miękkiej jak kaczuszka) szczotki do pyska. postawić na Haasa czy na specjalną szczotkę Ostera? 👀
Mam i Ostera i Haasa. Haas zdecydowanie górą. Dostałam cały zestaw szczotek Ostera od męża i muszę przyznać, że są beznadziejne, żadna mi nie podeszła..
Ja nigdy nie mogłam zrozumieć, czemu ludzie się tam podniecają Osterem 🙂 do kitu są te szczotki, jedynie okrągły grzebień do czesania ratuje honor 🙂 przejrzałam skrzynkę, wyszło mi że mam 7 rodzajów Haasa a każda z nich to moja ulubiona... 🤣
agull ja nie rozumiem jak mozna sie tą szczotka zachwycać - kiedyś ja nabyłam pod wpływem zachwyconych voltowiczów i jakież było moje rozczarowanie - szczotka odeszła w zapomnienie niekwestionowanym numerem 1 jest ta szczotka włosiana z drewnianą roączką - coś w tym stylu http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,548063,szczotka,simon,do,grzywy,z,rczk.html choć producentów jest wielu
agull ja nie rozumiem jak mozna sie tą szczotka zachwycać - kiedyś ja nabyłam pod wpływem zachwyconych voltowiczów i jakież było moje rozczarowanie - szczotka odeszła w zapomnienie niekwestionowanym numerem 1 jest ta szczotka włosiana z drewnianą roączką - coś w tym stylu http://sprzetjezdziecki.com/pl,product,548063,szczotka,simon,do,grzywy,z,rczk.html choć producentów jest wielu
jaki zbieg okolicznosci! wlasnie ja dzisiaj zakupialm! 🤣 wahalam sie nad tym okserem tez przyznam, ale nie powlail mnie jakos na kolana po przetestowaniu go :>
Słuchajcie, czy szczotki Ostera są tylko niebieskie i różowe ?? Gdzieś kiedyś mignął mi chyba zielony, ale nigdzie nie mogę niczego takiego znaleźć. ??