Forum towarzyskie »

NIETYPOWA PROŚBA- PARAGONY Z MARCA

Witam,
przepraszam za zalozenie nowego, nic niewnoszącego wątku, ale jest to dla mnie ważne 😉
Drogie kobieciny, czy mogłybyście pomóc mi w wygraniu zakładu?
Sytuacja wygląda następująco: kolega wysyłał paczkę, która gdzieś tam zaginęła. może dostać od firmy kurierskiej zwrot kasy za zawartość paczki, tylko musi mieć paragony rzeczy, które znajdowały się w wysyłce. I teraz kolega z moim chłopem próbują ogarnąć paragony z marca, co im w ogóle nie wychodzi  😂 Na  co ja zgodziłam się poszperać po półkach o ile przyjma mnie do "zespołu" 😎 Uważają, że nie ogarnę paragonów o sumie większej niz 100zł , więc jestem im niepotrzebna. Cóż, nie powiem, kaska mi się przyda. Więc odrazu pomyslalam o Was  😎
Kto jak nie kobiety, na dodatek zakupoholiczki końskie i nie-końskie robi tyle zakupów ? codziennie przeglądam Anonimowych Zakupoholików i mi szczena opada. Tak więc drogie kobitki, proszę bardzo, proszę, jeśli macie jakieś paragony  mogłybyście podesłać na mój adres? mogą to być rzeczy ktore zmieszczą się do małej paczki typu ubrania,kosmetyki. każdy paragon się przyda.
PARAGONY MUSIAŁY BYĆ ZREALIZOWANE DO 23 MARCA.

Pomóżcie mi, chce żebym im kopary opadły  😁
daj adres na PW
mam takie:

SEPHORA - 12. marzec = 174 zł
H&M - 27 marzec = 69 zł /spodnie, czesci garderoby/
H&M 27 marzec = 96 zł - akcesoria chłopięce, bielizna bielizna basic
C&A 16 marzec = 78 zł - okrycie, spodnie
C&A 16 marzec = 148 zł - okrycie, dzianina

mam tego w pip, bo dzieciorowi robiłam wiosenne zakupy
chcesz??

Dobrze rozumiem, że poza "wygraniem zakładu" paragony mają służyć do oszukania poczty polskiej, ze te rzeczy były w paczce i wyłudzenia za nie kasy ?
ninevet przepraszam, ale za te wszystkie paczki co giną na poczcie i w firmach kurierskich, to powinni jakąś mega gigantyczną karę zapłacić i uważam, że nie ważne do jakich celów Yga ich potrzebuje - wygranie zakładu, wyłudzenie kasy... Należy im się!
Chce wszystko Dodofon, byle do 23 marca  😉

Byłabym wdzięczna za wysłanie mi paragonów pocztą, bądź ich skanów na maila: mikolajuk_iga@o2.pl

Adres podam na PW.

Dzięęęęęki  💃

edit:
ninevet- a owszem. Jakoś poczty polskiej mi nie szkoda, w ogóle. Poza tym w paczce były wartościowe rzeczy, niestety kolega wyrzucił paragony.
Haha, pomysł macie genialny  😁 I jestem tego samego zdania co Maddie, skoro poczta robi nas w konia to dlaczego my ich nie możemy? Ależ możemy  😎
yga, Niezła agentka z ciebie jest 😂

Niestety paragonów nie mam żadnych 🙁
To nie mam więcej pytań.
A ja mam jedno: gdzie są rzeczy które wysłał moj kolega? nie były to pakunki wartości 10zł, a duzo dużo więcej.
Jeżeli mozna się wzbogacić w taki o to sposób, szczęście w nieszczęściu, to jestem zupełnie za.
PP jest moją ulubionę instytucją i robię i bede robić wszystko by ją "ubydlić"...
przez tego pitolonego monopolistę tracę miesięcznie ok 10 tys zł  😲 😲 bo od przesyłek nie ma VATu  😀iabeł: 😀iabeł: 😀iabeł:
poczta jakoś dziwnie nie jest (teraz od 2011r. już niby jest) VATOWCEM - co uderza we wszystkich...
bo dziwne każda firma vat musi płacić...  😀iabeł: 😀iabeł: państwo w państwie - jak PZPN
Nie popieram oszustw... ale nienawidzę PP, na przykład 2 razy dostałam paczkę ze szwajcarii, dziwnym trafem 2 razy uszkodzona przez PP i dwa razy zniknęły z niej drogie czekoladki...
haha, Strzyga, poważnie ktoś się dobrał do czekoladek?  😁
Karutek, poważnie. Dwa razy, plus taka sama paczka poszła do mojej siostry i jej połowa ubyła.
A zapakowane normalnie w pocztowe pudełko, oklejone, za każdym razem przychodził oklejone taśmą PP z napisem uszkodzone i brakiem słodyczy. już nie wysyłamy.
No widzicie..  😀iabeł:
Strzyga, wyślij pare paragonów, a jak się uda wyślę Ci pięknie czekoladowe słodkie czekoladki ode mnie 😁
Czyste jaja  🤔 wychodzi na to, że opłaca sie pracować w poczcie.. ^^
i zajadać się za darmo  😀 a może i ubierać bądź psikać perfumkami

Rzeczy końskie mniejsze też mile widziane!  😉
yga, ja lubię tylko szwajcarskie.

Karutek, a kto im udowodni, że otworzyli i zjedli?
Strzyga-a to żaden problem, mam ich w brud od kolegi, który tam siedzi- na szczęście przywozi mi osobiście  😉
No w sumie nikt.. aczkolwiek jakby się uprzeć, to można by tam po odciskach palców dotrzeć do czekoladowego łasucha..  😁
Osz kurcze szkoda że ja nie mam paragonu, bo skubańce też mnie oszukali  😵
Ale to moja wina bo wysłałam paczke bez potwierdzenia, a to był becik oferowany za darmo dla jednej z forumowiczek re-volty i co nie doszedł i jestem zła na nich jak chol...    🤬
Nie lubie poczty polskiej, wolę kurierów  🏇
Paczkę uszkodzoną należy odebrać na poczcie ( nie z rąk listonosza) i niech ważą, jak waga się nie zgadza pisze się od razu reklamację.

U nas ostatnio ciągle oferują ubezpieczenie paczki przy wysyłce. Normalnie czuję się jakbym przekupywała złodzieja.

yga- ja mam pełno paragonów aptecznych, ale również zbieram (i zbiera mi je cała rodzina )
dwa razy zniknęły z niej drogie czekoladki...

Dziwne! przecież ja nie pracuję na poczcie. Ale już nie lubie PP, no bo kto lubi konkurencje?
a oni domagają sią tych paragonów? czy w jakiejś ustawie nie ma tego napisanego że NIE potrzeba tylko można zaświadczyć 'słownie' co tam było i ile to warte?

Strzyga a jak odbierałaś paczkę/ktoś ci przywoził z poczty to widziałaś że jest uszkodzona czy to dopiero po fakcie otwarcia wyszło?  👀
A paragon na benzynę przyda się?
A z Zakładu Pogrzebowego?
new.day, widziałam, że jest uszkodzona.

strzeszynopitek, odzyskasz mi czekoladki, połowa jest dla Ciebie 😀
Jak je odzyskam to wszystkie będą dla mnie! Możesz liczyć jedynie na te sreberka.
strzeszynopitek, one nie mają sreberek 😀 Nie będą wszystkie dla Ciebie, to zbyt okrutne, żeby mi połowy nie oddać...
No dobra, niech będzie moja krzywda: co 10-ta dla Ciebie.
strzeszynopitek, co 4 😀
Chcesz mnie zagłodzić ?! Co 8.
Paragon za skok na bungee może być?
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się