Forum towarzyskie »

Sesja/Studia i t d ;)

co kto lubi  🤣
zonk o rany, głupszej ściemy nie mogli chyba wymyślić 🤣
Chodzi o to, żeby było trudniej, nic prostszego 😉
joakul, jeszcze do zeszłego roku wisiały, ale przynajmniej mamy te z poprzednich lat. Chociaż nasze praktyczne to i tak pewnie prostsze, tzn zależy jak na to patrzeć, bo teraz mamy koło (klatka, brzuch, miednica), które podobno było wcześniej trzema oddzielnymi, materiału więcej, ale z drugiej strony mają tylko 25 szpilek na taki zakres materiału to nie będą jakiś wymyślnych dawać.
zonk oni są przecież baaardzo kreatywni 😉 dlatego fajnie mieć zdjęcia z tego względu, że czasami na różne dziwne smaczki można w nich natrafić a potem bach: widzisz taką szpilkę na kole. Mi te zdjęcia tyle razy tyłek ocaliły...
galopada-obrazeczki pierwsza klasa, hah  😁
właśnie spędziłam godzinę na jakimś głupim portalu rozwiązując dzieciom zadania domowe  :bum:... Tak, mam tak dużo nauki.
Trzymajcie kciuki, zaczynam przedsesyjny maraton. 🏇
Jutro zaliczenie z produkcji roślinnej i prezentacja na zaliczenie practicum, w srode koło z gleby, oddanie pracy zaliczeniowej na fito, prezentacja na seminarium, w czwartek koło z immuno. Przyszły tydzień szykuje się jeszcze ciekawszy 😵
Nie ma opcji, że zaliczę to jutro na 4  🙁 Mimo wszystko, bardzo proszę o kciuki...może coś mnie oświeci  🤔
Jutro kolos z matmy. Cudów nie oczekuję, byle zdać. Poprzednie koło zaliczyłam na 4, więc teraz mocne 3 mi wystarczy. O 8 zabieram się za naukę. Mam nadzieję, że umiem na tyle, na ile mi się wydaje, że potrafię 😉
Ja mam w czwartek z fizyki, codziennie ruszam po kawałku, ale jakoś dzisiaj mi ciężko..
Ja w czwartek leki, 8 z 12 przerobiłam, mechanizm też, jutro pozostałe 4 + powtórka.

Zaraz jadę z olejkami na poniedziałkową gnozję  😜
Zakończyłam patofizjo z 4,5  💃 Kolos z biochemii napisany na 3,5, a jutro ostatni kolos z fizjo  😅
udało się i biochem napisalam na 4,5 😅 także główny warunek na zerowke spelniony :-) mam tylko nadzieje że asystentka nie bd robila problemow bo niestety ma sklonnosci do interpretowania regulaminu po swojemu . Zostało jutro koło z fizjo, zaliczenie z anglika i mikroby i sesja . oby tylko madrze nauke rozplanowac 🙂
a ja napisałam geo(2 na 3 pytania), jeszcze jutro mikro, i "wolne" do poniedziałku  😎
Niezbyt dobrze się zaczął ten tydzień 🙁
Mam nadzieję, że jutro jakoś uda mi się przełamać tę złą passę...
Mam 4,5 na koniec z mikro. 😅
A jutrzejsze koło z chemii tak mnie przeraża, że nie jestem w stanie o niczym innym myśleć. I na zmianę mam napad motywacji, myślę sobie, że uda mi się, ogarnę wszystko, a za chwilę dopada mnie dół i stwierdzam, że to bez sensu, bo i tak nie zaliczę. I tak w kółko. 🤔wirek:

edit. po raz trzeci nie zaliczyłam anatomii. 🤔 Moja motywacja do wszystkiego poszła w diabły.
U kogo masz anatomię?

U mnie sesja to pikuś w porównaniu z 3 tygodniami przed sesją. Mam masakrę a to dopiero pierwszy tydzień z trzech. Już mam dość...
Ja na szczęście mam w miarę luzik, ale chyba nas po prostu oszczędzają na tym pierwszym roku. W tym tygodniu tylko kolos z matmy (mam wrażenie, że nic nie umiem...), zaliczenie z TI (260 slajdów do przeczytania) i prezentacja z ang. W przyszłym tygodniu zaliczenie filozofii, kolos z fizyki i finito. A przynajmniej taką mam nadzieję. W sesji też chyba w miarę ok, bo odległość między egzaminami to 3 dni. Dam radę 🙂 Muszę 😁
Zaczynam się zastanawiać, jak u mnie na uczelni sprawdzane są testy... Problem nie dotyczy akurat w tym przypadku mnie, ale ... dwie dziewczyny (inteligentne, uczące się) , piszą ten sam test, mają takie same odp (bo spisały na kartce żeby po wyjściu z zal porównać) - przychodzą wyniki - jedna 4,5 druga 3,0  🤔wirek: 
Ostatni kolos z fizjo zaliczony na 4,5, także teraz trzeba "tylko" ogarnąć całość na 21.01 na zerówkę.
Horsiaa u prof. Zacharko. 4 termin pewnie będzie ustny. 🤔 A chemia poszła jak poszła. Kompletnie nie wiem na co się nastawiać.
Zadna z niej profesor😉 na studiach tytuluj prowadzacych rzeczywistym tytulem😉 a ona akurat nie powinna uczyc na uczelni. Juz rozne rzeczy slyszalam o niej. Ona jest odpowiedzialna za wasza anatomie czy prof. Boratyński?
A bo ja nigdy nie pamiętam kto jest profesorem a kto nie. 🙂 Ona ona, a prof. Boratyński to taki łysy?
Jest tu ktoś kto ma do czynienia z filologią ang. ? Potrzebuję pomocy, bo nie wiem, jak poprawnie nazwać po angielsku pozycje gdy ktoś leży na plecach albo jak leży na brzuchu.
Interbeta: może to okaże się pomocne? 
KLIK
a ja mam jutro kolokwium z prawoznawstwa, a sesja... dopiero 30 i szalone dwa przedmioty  👀
Jutro leki. Błagam o kciuki ..  😵
mikro zaliczone, jutro podejście do geo part 2.  😵 w poniedziałek ustne prawo, we wtorek ustna historia  😵 jeszcze TYLKO dwa tygodnie
Ja też proszę o kciuki, jutro 8:15 koło z fizyki.
Właśnie siadam do walki z nią.
U mnie sesja to pikuś w porównaniu z 3 tygodniami przed sesją. Mam masakrę a to dopiero pierwszy tydzień z trzech. Już mam dość...
skąd ja to znam  :/
Kibicuję wszystkim walczącym jutro i sama również proszę o kciuki - o 16 mam kolokwium zaliczeniowe z finansów 🙄

A jeśli wygram z finansami to zostanie mi 1 zaliczenie w przyszłym tygodniu i 2 egzaminy w sesji, z czego jednego prawie na pewno 85% roku nie zda...
Nie zaliczę tego koła 🙁 Kompletnie mi się wszystko pomieszało 🙁 Dobrze, że jest przewidziana poprawa za 2 tygodnie
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się