Forum towarzyskie »

Sesja/Studia i t d ;)

Strzyga, poprzednich informacji nie posiadam:P ale nad ranem pewnie się kimnę, bo inaczej jutro polegnę podwójnie:P i wiedzowo i fizycznie😉
też dzisiaj siedzę po nocy  😤 czarno widzę jutrzejsze koło z genetyki. trzymać kciuki proszę! ja za was też oczywiście trzymam 😉
a ustnych egzaminów szczerze nienawidzę...

internet mam tymczasowo z telefonu więc sprawdzę czy żyjecie i jak wam idą postępy za jakiś czas  😁 😉
A mnie bakterie dalej męczą  😵 jeszcze trochę mi brakuje :<
Nie ma jeszcze 23, a ja już mam serdecznie dość (wychodzi nieprzespana noc). Ale postanowiłam, że tak łatwo nie dam za wygraną, czas chyba skoczyć po kawę...
Ja zamierzam udowodnić, że w 8 godzin da się nauczyć całej I i II wojny światowej, prl'u i stosunków po prl'u. O!

Zielona herbatka, coś na przegryzkę i do dzieła 😉
A ja muszę obejrzeć Pingwiny z Madagaskaru , dla odmóżdżenia ... i mam ochotę na czekoladę  🤔
subaru2009
Aleś wymyśliła 😁
Ej n o nie mogę już mi się wszystkie czynniki chorobotwórcze mieszają... A Pingiwny to chociaż pozwolą się odmóżdżyć, bo kolorowanek mi brakło .. a najgorzej, bo kupiłam sobie poduchę z My Little Pony  😁 i aż korci ją przetestować  😵 a tu nie ma .. chyba strzele se tosty ... O.O
Nie mów o jedzeniu, bo jeszcze coś głupiego przyjdzie mi do głowy i będziesz miała na sumieniu nadprogramowe kalorie, które pójdą mi wiadomo w co 😎
Pauli ja przez te studia mam nadprogramowy kilogram  🤔 zamiast mieć ich 10 kg mniej  🤔 do tej pory ...
Ja na szczęście nie mam tego problemu, bo nie mam w zwyczaju podjadać podczas nauki (rozprasza mnie to).
Muszę za to mieć w tym czasie zapas kawy i herbaty 😉

Ok, wracam do ustawy, bo słyszę już jak mnie woła...

Jest tu z nami jeszcze ktoś? 🙂
Ja jestem. Zapewne dłuuugo posiedzę. ;-)

Wracam do końcówki I wojny światowej... Ble.
A ja lecę się prątkować z Gruźlicą.
Przysypiam już. Fantastycznie >___>
Strzyga
10 przysiadów i do roboty 😉
chyba czas kopnąć się w tyłek i na serio zabrać do roboty.
też siedzę. i nie prędko pójdę spać coś czuję... ale przynajmniej do przodu  🙄
hmmm faktycznie chyba pora na herbatkę 😉
też walczę - a właściwie dopiero zaczęłam:/ przeraża mnie ilość materiału, przez co co chwilę odwlekałam ruszenie tego, przez co robi się coraz później, ja jestem coraz bardziej zmęczona i nadal przerażona ilością, bo mi nic nie ubyło... no błędne koło!:/ chyba przeczytam jeszcze ten jeden tekst do końca, jakiś drugi i pójdę pod prysznic...
A ja Wam dziewczyny na prawdę radzę - 10 minut Pingwinów i można uczyć się dalej  😀
tylko że ja nie mam 🙁
myślicie że do 8 rano ogarnę cały semestr francuskiego? 🙄
pytałam już w wątku pomocowonaukowym ale może tu jakiś chemik jest 😡 jak nazwać peptyd Cys-Val-Val? cysteinodiwalina? 🤔
A ja idę spać, proszę o kciuki jutro 🙂
powodzenia wszystkim w nauce :kwiatek:
ninevet
Trzymam kciuki 😉

ninevet kciuki w ruch. Mi jeszcze zostało jakieś 5 bakterii do ogarnięcia.  🤔
Anime jest be! Niedobre! Okropne! Aaa! Odciąga skutecznie od nauki 🙁 😉
Zamorduję koleżankę, bo mi podesłała linki do Chobits. 😵

Utknęłam na 1945 roku i stosunkach polsko - litewskich 😵
mi w smie zostały Streptokoki :/ ale kurka nic prawie nie pamiętam .. znając moje szczęście dostane na kole jakieś Staphylo albo Streptokoki ;/ te których za chiny nie mogę zapamiętać i rozróżnić grr !
Ja odmeldowuję się już sprzed komputera, ale nadal będę walczyła z prywatyzacją i komercjalizacją przedsiębiorstw państwowych 🏇

Dobrej nocy wszystkim uczącym się 😉 (będę z wami duchem)
Ja się powoli będę też zmywać do łóżka ale w celu uczenia się, a nie siedzenia na rv 😂
O 7 wstaję, na 9 muszę być na uczelni. Wprost cudnie.

Dobranoc wszystkim i powodzenia!
To chyba zostałam sama ;P Więc 3majcie się , Dobranoc i powodzenia
subaru2009, ja jeszcze jestem😉 ale intensywnie myślę nad godzinną drzemką bo nie wiem co czytam!:/ więc just in case też się odmelduję😉 wszystkim miłego siedzenia życzę😉 za mnie prosze trzymać kciuki od 10:45! (chociaż może szkoda Waszych kciuków.... chyba nie mam szans na zaliczenie!:|)
Aby odpisać w tym wątku, Zaloguj się