Kurczę, zaprzestałam oglądania BrzydUli ponieważ o 18 zwykle jestem w stajni, w sobotę jak są powtórki również... bardzo nad tym ubolewam, bo jakoś polubiłam ten serial...;|
Chyba mam jakiś upośledzony komp. Wcześniej mogłam oglądać odcinki na blogu Brzyduli. Teraz mam tylko zwiastuny. Chciałabym nadrobić zaległości od 184 odcinka. Ktoś mi powie dlaczego tak się dzieje?
Najprawdopodobniej mają wykupiony na ileś tam godzin pakiet z plejady i wstawiają to jakimś kodem na stronę. Po skończeniu się abonamentu pewno znowu wklejają zwiastuny. Przynajmniej mi się tak wydaje, że tak robią 😉
Ostatnio ten aktor, Jacek Braciak, co go gra był u Majewskiego razem z tą zezowatą z lekka aktorką Fraszyńską co to depresję jakąś przechodziła. Fajnie się go słuchalo i oglądało mimo że starał się w ogóle nie pajacować w odróżnieniu od Fraszyńskiej która na jakichś prochach musi była bo co chwila wcinała się w rozmowę, idiotycznie się co chwila śmiała, mnostwo jakichś ruchów wykonywała i ogólnie na siłę wesoła starała się być.
ElaPe, Barciak vel 'Pshemko' ma świetny głos do dubbingów. A on podkładał głos recepcjoniście w Shreku 2, w tej wielkiej fabryce eliksirów Wróżki Chrzestnej 😁
ja na pewno oglądalam odcinek poniedziałkowy w już piątek/sobote. Pamiętam, bo sprawdziłam, tylko dla zasady czy już jest, bo bylam pewna, że nie będzie. A tu taka miła niespodzianka mnie spotkala.