Hmmm Paulina się zachowała jak idiotka. Nadal chyba ma atak niemożności pogodzenia się z rzeczywistością. Brak klasy zupełnie. Chce na siłę zmusić Marka do ślubu.
No dokładnie! Zachowała się niedojrzale i głupio. Jeszcze przekazała Alexowi inną wersję. Idiotka. Pffff. I do tego na siłę chce ślubu, bo "co ludzie pomyślą?!"... Dała popis i pokazała caaałą swą fałszywość i kreowanie się na pokaz...
Ale ten kardiolog jest faaaaaajny 😍 ja chcę takiego, ja chcę ja chcę!
Edit: o cholera, on ma żonę 😲 czar prysł. Przynajmniej na tą chwilę, bo czytałam, że się z Markiem o Ule pobiją...Tylko co z tą żoną? Że niby doktor tak po przyjacielsku potłucze się z Markiem, solidarnie ze skrzywdzoną koleżanką?
Uwielbiam ten serial 😍 Staram się oglądać na bieżąco 😀iabeł: Viola jest zabójcza. W sumie to nieźle się musi napracować M.Socha, żeby grać taką idiotkę 😉 No i wielki 👍 dla tego, kto wymyśla jej teksty. Lekarz całkiem całkiem 😎 Na początku myslałam, że to ten jej pierwszy chłopak, Bartek. Jacyś podobni do siebie 😉
Czekam na dalszy rozwój wydarzeń. No i macie rację. Paulina- kompletny brak klasy 🙄
Powiem szczerze, że ja też lubie oglądać hehe ;p Choć nie oglądam zbyt regulanie(brak czasu) to lubie i się trochę orientuję ;D ten lekarz faktycznie podobny do tego Bartka.